Samenwerken met Track.be? Dat kan!

Elke maand bereikt Track een duizendtal Vlamingen die op zoek zijn naar nieuwbouw investeringsprojecten zoals de uwe. Via onze website, nieuwsbrief, bannering en social media kanalen plaatsen wij deze projecten bij uw doelgroep in de kijker.

No Cure No Pay

Met het merendeel van onze partners werken wij op basis van een No Cure No Pay basis. Concreet betekent dit: géén dure markup kosten voor uw agency, geen kosten voor het opmaken van banners en het schrijven van content. U betaalt enkel voor de leads die wij u bezorgen. Laat de rest maar aan ons over.

Betaal enkel voor het bereiken van uw doelgroep. Geen cent meer.
Als nichespeler in lead generation voor vastgoed beschikt Track over alle nodige expertise om op maat gemaakte media buying activiteiten op te zetten via deze 5 externe kanalen: Linkedin Ads, Facebook ads, Gmail ads, Native ads en het Google Display netwerk. Dankzij onze sterke data en knowhow kunnen wij uw doelgroep exact bereiken, zonder dat u teveel betaalt voor het tonen van uw campagnes aan mensen die niet op zoek zijn naar vastgoed.

Selectiecriteria

Alvorens uw project in aanmerking komt voor publicatie op Track.be, overlopen we eerst een aantal selectiecriteria. Wij behouden ons het recht om bepaalde investeringsprojecten te weigeren indien deze niet aan onze criteria voldoen.

Neem dus snel contact op en vraag naar onze aantrekkelijke samenwerkingsmogelijkheden.

is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -