Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Interessante investering in het mondaine Spa

Investeer in veel meer dan alleen een hotelsuite

  • Maak kennis met de hoogste vorm van luxe
  • Laat uw suite uitbaten door Radisson Residences
  • Gelegen nabij de Thermen van Spa en Spa Francorchamps

Zorgeloos investeringsconcept met heel leuke accomodatiemogelijkheden


Interessante investering

Dat dit project heel wat troeven heeft als investering, is een understatement. Allereerst is er het super eenvoudig concept van de investering. Wanneer u ervoor kiest om te investeren in een hotelsuite, dan wordt u vanzelfsprekend ook eigenaar van een hotelsuite. Als eigenaar komt u wanneer u wilt en mag u ook gebruikmaken van alle verschillende hotelfaciliteiten. In ruil voor deze voordelen laat u de suite uitbaten door Radisson Residences als u zelf niet aanwezig bent. Ook wanneer u er niet bent, geniet u dus van de opbrengsten die uw suite oplevert wanneer deze verhuurd is. Bij aankoop van uw suite wordt er een gedetailleerde uitbatingsovereenkomst opgemaakt en kunt u de details bespreken tijdens een persoonlijk gesprek.

Genieten in het mondaine Spa

Eigenaars van een hotelsuite van dit project genieten van ongelofelijke voordelen. Zo krijgt u als eigenaar volledige toegang tot de fameuze viersterrendiensten van het hotel. Zo kunt dus gebruikmaken van de spa, de sauna, de sportfaciliteiten en nog zo veel meer. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de andere troeven van dit prachtig project zoals bijvoorbeeld de binnentuin waar u helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten van een hapje en een drankje.

Prachtig project

Na de uitbreiding zal het Radisson Blue Balmoral Hotel en Residences in totaal 180 kamers en suites tellen. Daarmee wordt het één van de grootste resorts van Wallonië. Het bijhorend wellness center, het restaurant en het vergadercomplex maken het prachtig plaatje helemaal compleet.

Over de projectontwikkelaar

Met meer dan 12.000 tevreden klanten en een ervaring van ongeveer 40 jaar is Bricks and Leisure de ideale partner voor uw vastgoedinvestering. Omdat er bij een vastgoedinvestering meer komt kijken dan u zou denken, komt de ervaring in vastgoed van Bricks and Leisure zeer goed van pas. Vooral de totale aanpak waardoor de waarde van uw investering maximaliseert is van groot belang. Wanneer u ervoor kiest om te investeren in één van de vastgoedprojecten van Bricks and Leisure, dan zorgt Bricks and Leisure ervoor dat de opbrengsten, meerwaarde en uitbating geoptimaliseerd.

Bricks & Leisure - Pieter Brueghellaan 1, 9051 GentJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Bricks & Leisure zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.