Uniek vastgoedproject op toplocatie

Investeer al vanaf slechts €166.589

 • Gelegen op unieke locatie

  Het project is gelegen in een regio in volle vernieuwing, naast Disneyland Parijs

 • Sterkste vastgoedmarkt in de wereld

  Parijs staat al jaren aan de top van de meest bezochte steden ter wereld

 • Alternatief voor duurdere hotels

  De hotelkamers van dit project zijn een alternatief voor de duurdere hotels van het pretpark

 • Lage instapprijs

  Investeren in dit project is al mogelijk vanaf slechts €166.589

 • Maandelijkse opbrengsten

  Maandelijks ontvangt u inkomsten uit het hele hotel (bar, kamers, restaurant, parking, …)

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Parijs

 • afbeelding Budget:

  vanaf 166 589 EUR

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Project op centrale ligging

Parijs is een stad die iedereen kent. Jaarlijks wordt de stad van de liefde bezocht door miljoenen toeristen, en dus zijn er heel wat hotels nodig om deze toeristen te kunnen opvangen. De uitstekende locatie van dit project zorgt ervoor dat dit een buitenkans is voor u als investeerder. Het project is gelegen aan de rand van Disneyland Parijs, de binnenstad van Parijs bevindt zich op heel korte afstand en ook op het vlak van bereikbaarheid heeft dit project enkele troeven: de luchthaven Charles-De-Gaulle bevindt zich op 20 minuten, het TGV-station bevindt zich op minder dan 5 kilometer en ook de omgeving van Marne-la-Vallée is in volle groei.

Investering zonder al te veel zorgen

Parijs staat al jaren lang aan de top van meest bezochte toeristensteden wereldwijd en heeft bovendien de sterkste vastgoedmarkt ter wereld. Neem daarbij nog de vele troeven van dit prachtig project zoals bijvoorbeeld de ligging in een regio in volle vernieuwing en de fiscaal gunstigere voordelen dan in België door de BTW-recuperatie en dan weet u ook wel dat dit project een interessante opportuniteit kan zijn.

afbeelding
afbeelding
afbeelding


Gelegen aan de rand van Disneyland Parijs

Het prachtig hotel Holiday Inn Express is gelegen op een unieke locatie: aan de rand van Disneyland Parijs. Dit attractiepark is al jarenlang een erg populaire toeristische trekpleister bij toeristen over de hele wereld. In deze regio is de gemiddelde bezettingsgraad van ook geschat op 70% tot zelfs 80%. Bovendien is het hotel gelegen in de regio van Marne-la-Vallée, gekend als een groeiende regio.

Over Bricks & Leisure

afbeelding
Met meer dan 12.000 tevreden klanten en een ervaring van ongeveer 40 jaar is Bricks and Leisure de ideale partner voor uw vastgoedinvestering. Omdat er bij een vastgoedinvestering meer komt kijken dan u zou denken, komt de ervaring in vastgoed van Bricks and Leisure zeer goed van pas. Vooral de totale aanpak waardoor de waarde van uw investering maximaliseert is van groot belang. Wanneer u ervoor kiest om te investeren in één van de vastgoedprojecten van Bricks and Leisure, dan zorgt Bricks and Leisure ervoor dat de opbrengsten, meerwaarde en uitbating geoptimaliseerd. Bricks & Leisure - Pieter Brueghellaan 1, 9051 Gent

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -