Profiteer van de zekerheid van vastgoed, zonder enige zorgen

All-in uitbating onder franchise met Accor

 • Zekerheid van vastgoed

  Vastgoed is nog steeds één van de beste keuzes om een vermogen uit te bouwen op lange termijn

 • Bespaar fiscaal maximaal

  Investeer in 100% afschrijfbare gebouwen

 • Direct rendement na akte

  De voorbije jaren waren de prestaties van het hotel uitmuntend

 • Concept zonder zorgen

  De all-in uitbating is volledig in handen onder franchise met Accor

 • Project in zeer populaire stad

  Ieper is bekend in Vlaanderen en wereldberoemd erbuiten

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Ieper

 • afbeelding Budget:

  vanaf 114 995 EUR

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Ideaal alternatief voor de klassieke spaarboekjes

Dat het geld op onze spaarboekjes tegenwoordig weinig tot niks meer opbrengen, is een feit. De grote banken in ons land hebben de voorbije maanden en jaren de rente op de spaarboekjes verlaagd tot een absoluut minimum en zijn heus niet van plan om de rente in de toekomst opnieuw op te trekken, integendeel. Daarom is het niet onlogisch dat heel wat mensen op zoek gaan naar een alternatief waardoor het spaargeld toch nog wat geld kan opbrengen. Vastgoed is dan het meest voor de hand liggend alternatief.

Investering zonder al te veel zorgen

Stel dat u van plan bent om te investeren in een vastgoed project, dan gaat u waarschijnlijk op zoek naar een vastgoedproject waarbij u geen problemen of zorgen hebt. Bij dit project, Novotel Ieper, is dat zeker en vast zo. U krijgt er niet te maken met de klassieke verhuur problemen zoals schade of wanbetaling en u kunt er vertrouwen op een all-in uitbating die onder de franchise valt van Accor, een internationale wereldspeler in de hotelmarkt.

Niet afhankelijk van inflatie

Een ander groot voordeel van dit unieke vastgoedproject is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de inflatie. Het hotel presteerde de voorbije jaren uitstekend, iets wat uiteraard een enorme troef is. Maar dat is nog niet alles. Wanneer u ervoor kiest om in dit project te investeren, dan maakt u slimme kosten en doet u tegelijk een slimme investering. Zo investeert u in gebouwen die 100% afschrijfbaar zijn.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Hotel gelegen in het centrum van Ieper

Het project ligt pal in het oude stadscentrum van de stad Ieper. Op loopafstand van gekende monumenten zoals bijvoorbeeld de wereldberoemde Menenpoort. Het hotel is dan ook uitstekend voor wie een bezoek wil brengen aan nabijgelegen steden zoals Gent, Brugge, Lille, … Zowel voor zakenreizigers en toeristen is Ieper de perfecte stad.

Over Creahotels

afbeelding
Creahotels is gespecialiseerd in hotelvastgoed en maakt deel uit van de sterke Belgische Holding met meer dan 4 decennia aan kennis, ervaring en expertise. De verschillende hoteluitbatingen van Creahotels tellen ondertussen al meer dan 80 medewerkers en zijn jaarlijks goed voor ongeveer 75.000 hotelovernachtingen.   Creahotels – Kortrijksesteenweg 1041-1043, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -