Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Word eigenaar van een hotelkamer in het centrum van Ieper

De zekerheid van vastgoed, maar niet de zorgen.

  • All-in uitbating onder franchise met Accor
  • Toplocatie in het centrum van Ieper
  • Direct rendement & inflatiebestendig

Mee investeren in dit prachtig project gelegen in het centrum van Ieper betekent dat u investeert in een zorgeloos project met hoge bezettingsgraad.


Ideaal alternatief voor de klassieke spaarboekjes

Dat het geld op onze spaarboekjes tegenwoordig weinig tot niks meer opbrengen, is een feit. De grote banken in ons land hebben de voorbije maanden en jaren de rente op de spaarboekjes verlaagd tot een absoluut minimum en zijn heus niet van plan om de rente in de toekomst opnieuw op te trekken, integendeel. Daarom is het niet onlogisch dat heel wat mensen op zoek gaan naar een alternatief waardoor het spaargeld toch nog wat geld kan opbrengen. Vastgoed is dan het meest voor de hand liggend alternatief.

Investering zonder al te veel zorgen

Stel dat u van plan bent om te investeren in een vastgoed project, dan gaat u waarschijnlijk op zoek naar een vastgoedproject waarbij u geen problemen of zorgen hebt. Bij dit project, Novotel Ieper, is dat zeker en vast zo. U krijgt er niet te maken met de klassieke verhuur problemen zoals schade of wanbetaling en u kunt er vertrouwen op een all-in uitbating die onder de franchise valt van Accor, een internationale wereldspeler in de hotelmarkt.

Niet afhankelijk van inflatie

Een ander groot voordeel van dit unieke vastgoedproject is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de inflatie. Het hotel presteerde de voorbije jaren uitstekend, iets wat uiteraard een enorme troef is. Maar dat is nog niet alles. Wanneer u ervoor kiest om in dit project te investeren, dan maakt u slimme kosten en doet u tegelijk een slimme investering. Zo investeert u in gebouwen die 100% afschrijfbaar zijn.

Over de projectontwikkelaar

Creahotels is gespecialiseerd in hotelvastgoed en maakt deel uit van de sterke Belgische Holding met meer dan 4 decennia aan kennis, ervaring en expertise. De verschillende hoteluitbatingen van Creahotels tellen ondertussen al meer dan 80 medewerkers en zijn jaarlijks goed voor ongeveer 75.000 hotelovernachtingen.   Creahotels – Kortrijksesteenweg 1041-1043, 9051 Sint-Denijs-WestremJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Creahotels zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.