Aankoopprijs:

169.500

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

169.500

Huurprijs in :
Bruto rendement:

0,00%

Woon of investeer op een steenworp van Tour & Taxis, de nieuwe buurt in Brussel | Candor

Scheldestraat 46, 1080 Sint-Jans-Molenbeek

 • Bewoonbare oppervlakte
 • 48 tot 127 m²
 • Type
 • Appartement
 • Toestand
 • Nieuw

Verhuurservice

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

  *velden met een sterretje zijn verplicht.

  Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

  Meer Details

  Op 200m van het park Tour & Taxis vind je Escaut. Hier verrijst een prachtige nieuwbouw met een ruim aanbod aan studio’s, 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen , zo is er voor elk wat wils. Ook qua buitenruimte zijn er verschillende mogelijkheden; zo zijn er appartementen met een klassiek terras, een inpandig terras en is er zelfs een groene binnentuin aangelegd. Elk appartement wordt opgeleverd met een kwalitatieve afwerking die u volledig kan personaliseren. Met de wagen kan je vlot parkeren in de ondergrondse parking en wie liever gebruik maakt van het openbaar vervoer kan op 300m een bushalte terugvinden.

  Bekijk je dit als een pure investering, dank kan je ook steeds gebruik maken van onze eigen verhuurdienst met meer dan 28 jaar ervaring om zo zorgeloos te kunnen genieten van uw rendement.

  Candor

  detalis-thumb

  Om samen te bouwen aan de buurten en steden van morgen kunt u - omwille van haar eerlijkheid, transparantie en oprechtheid - rekenen op Candor. Met deze waarden slaagt Candor erin om de juiste projecten te realiseren op de juiste bestemming en zo duurzame relaties uit te bouwen met al haar partners.

  Ligging

  Trendy wonen op een boogscheut van Tour & Taxis en het historisch centrum. Vraag de gratis brochure!

  Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

  Ik wens meer info
  book-thumb