Aankoopprijs:

274.500

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

274.500

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:


Warning: Division by zero in /home/customer/www/track.be/public_html/wp-content/themes/track/single-individual_project.php on line 51
NAN

Bruto rendement:

0,00%

Wonen met zicht op het water en de drie torens van Gent

Kleindokkaai 15, 9000 Gent

 • Type
 • Appartement
 • Toestand
 • Nieuw

Verhuurservice

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

  *velden met een sterretje zijn verplicht.

  Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

  Meer Details

  Deze high-end appartementen kijken uit over het water naar de 3 torens van Gent en zijn perfect als veilige investering of als uw nieuwe thuis.

  Kaai 15 is er voor liefhebbers van indrukwekkende vergezichten. De ruime terrassen worden afgewerkt met een glazen balustrade voor een optimaal zicht op het water en stad Gent en zijn voorzien van een berging.

  De promenade aan het water is volledig autovrij, dit zorgt voor de ultieme rust en de mogelijkheid om te fietsen langs de groene fietspaden tot aan de toekomstige jachthaven.

  Candor

  detalis-thumb

  Om samen te bouwen aan de buurten en steden van morgen kunt u - omwille van haar eerlijkheid, transparantie en oprechtheid - rekenen op Candor. Met deze waarden slaagt Candor erin om de juiste projecten te realiseren op de juiste bestemming en zo duurzame relaties uit te bouwen met al haar partners.

  Ligging

  Kaai 15 is gelegen op de Kleindokkaai aan het water. Je kan dus steeds genieten van rust en open ruimte. Tegelijk kijk je uit op de prachtige Gentse torens in het historisch centrum dat op slechts 10 minuten wandelafstand ligt. Bovendien is Kaai 15 bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

  Ik wens meer info
  book-thumb