Aankoopprijs:

274.500

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

274.500

Huurprijs in :
Bruto rendement:

0,00%

Wonen met zicht op het water en de drie torens van Gent | Candor

Kleindokkaai 15, 9000 Gent

 • Bewoonbare oppervlakte
 • 75-132 m²
 • Type
 • Appartement
 • Toestand
 • Nieuw

Verhuurservice

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

  *velden met een sterretje zijn verplicht.

  Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

  Meer Details

  De Dokken in Gent is een buurt in volle ontwikkeling met veel charme gezien de ligging aan het water. In deze nieuwe buurt wordt momenteel Kaai 15 opgetrokken tussen de Leie en het kleinddokkaai. Zo genieten alle appartementen van een prachtig zicht op de Leie en de skyline van Gent. Elk appartement heeft grote glaspartijen en een ruim terras om je maximaal te laten genieten van dit prachtige uitzicht. Momenteel zijn er nog enkele 2 en 3 slaapkamer appartementen beschikbaar. Oplevering wordt voorzien eind 2022.

  Bekijk je dit als een pure investering, dank kan je ook steeds gebruik maken van onze eigen verhuurdienst met meer dan 28 jaar ervaring om zo zorgeloos te kunnen genieten van uw rendement.

   

  – Oppervlake 75 tot 132m2
  – Slaapkamers: 2 tot 3 slaapkamers
  – Toestand: nieuwbouw
  – Type: appartement
  – Verhuurservice mogelijk

  Candor

  detalis-thumb

  Om samen te bouwen aan de buurten en steden van morgen kunt u - omwille van haar eerlijkheid, transparantie en oprechtheid - rekenen op Candor. Met deze waarden slaagt Candor erin om de juiste projecten te realiseren op de juiste bestemming en zo duurzame relaties uit te bouwen met al haar partners.

  Ligging

  Kaai 15 is gelegen op de Kleindokkaai aan het water. Je kan dus steeds genieten van rust en open ruimte. Tegelijk kijk je uit op de prachtige Gentse torens in het historisch centrum dat op slechts 10 minuten wandelafstand ligt. Bovendien is Kaai 15 bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

  Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

  Ik wens meer info
  book-thumb