Geen verborgen gebreken en verdoken kosten. Alles is gloednieuw!

De expatflats en studio’s van Woluwe Promenade zijn piekfijn afgewerkt, comfortabel uitgerust en voorzien van een volledig ingerichte keuken met Miele-inbouwapparaten.

 • Eigen verhuurservice

  Geen zorgen in het zoeken naar huurders voor uw flat

 • Uiterst interessante locatie voor expats

  Het aantal expats en internationale zakenmensen rondt makkelijk de kaap van 100.000 in deze locatie

 • Lage maandelijkse lasten

  De volledige thermische isolatie en de individuele zonnepanelen garanderen en laag energieverbruik voor uw huurders

 • Afwerking uit hoogwaardig materiaal

  Waaronder parketvloer, inloopdouche met design badkamermeubel, hangtoilet, thermische en akoestische isolatie

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  4.5%

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Brussel

 • afbeelding Budget:

  vanaf 199 000 EUR

 • afbeelding Slaapkamer:

  1

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Sublieme afwerking

Als u op zoek bent naar een manier om uw spaargeld opnieuw rendabel te maken, dan heeft u met dit project gevonden wat u zocht. De appartementen en de assistentiewoningen van het project Woluwe Promenade zijn niet alleen subliem afgewerkt en comfortabel uitgerust, maar ze zijn ook voorzien van een uiterst modern interieur. Zo is de volledige keuken ingericht met inbouwapparaten van het gekende merk Miele.

De badkamers zijn dan weer uitgerust met een prachtige en zeer ruime inloopdouche en een design badkamermeubel. Ook werd er gebruik gemaakt van een hangtoilet en kwaliteitsvolle parketvloeren. De appartementen worden verwarmd aan de hand van een aardgasverwarming die individueel bestuurd kan worden. Dankzij de individuele zonnepanelen zijn de maandelijkse lasten eerder laag.

Prachtige centrale ligging

Het project Woluwe Promenade is gelegen vlak nabij de NAVO, EU, Eurocontrol, verschillende multinationals en diverse bedrijvenparken. Naast de ligging trekt dit project ook heel wat kapitaalkrachtige en stabiele potentiële huurders aan. Hierdoor kunt u als investeerder rekenen op een maandelijkse huuropbrengst gaande van 800 euro tot wel 2.500 euro. De eigen verhuurservice zorgt er dan weer voor dat dit niet alleen een rendabele maar ook een zorgeloze investering is.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Een locatie voor jong en oud

Sint-Stevens-Woluwe is een deelgemeente van Zaventem. De vlotte bereikbaarheid met Brussels Airport is één van de absolute troeven, naast de onmiddellijke nabijheid van hoofdkwartieren van organisaties zoals de VN, UNICEF en UNESCO.

Woluwe Promenade zelf is gesitueerd in een mooie leefomgeving te midden van het groen. Park Liekendael ligt op minder dan 1 km en in de nabije omgeving hebt u ook het Zoniënwoud.

 

Over Urbicoon

afbeelding
Wie wil beleggen in vastgoed in grote steden zoals Brussel of Antwerpen is bij Urbicoon aan het juiste adres. Deze dynamische speler op de vastgoedmarkt wordt geleid door een enorm enthousiast team met een jarenlange ervaring in innovatieve projectontwikkeling. De vastgoedprojecten van Urbicoon bestaan hoofdzakelijk uit originele appartementen, kantoren en studentenflats. Wie ervoor kiest om te investeren in één van de vastgoedprojecten van Urbicoon zal al snel de doordachte en typische Urbicoon-mix ervaren: beleving, langetermijnvisie en kwaliteit. Urbicoon, Kerselarenlaan 15, 1030 Brussel, België

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -