Aankoopprijs:

131.980

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

131.980

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:

0

Bruto rendement:

0,00%

Verzilver het parkeertekort en beleg in publieke parkings

108-102 Rue des Templiers, 59000 Lille, France

  • Bewoonbare oppervlakte
  • 300 m²
  • Type
  • Parkeerplaats
  • Toestand
  • Nieuw

Verhuurservice

Rendementsgarantie

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

*velden met een sterretje zijn verplicht.

Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

Meer Details

Tastbaar vastgoed met potentieel

Het is algemeen geweten dat Europeanen zich graag met de auto verplaatsen en dat het aantal voertuigen de voorbije jaren enorm toegenomen is. Doordat alle voertuigen in ons land gemiddeld 90% van de tijd stilstaan is de vraag naar een parkeerplaats enorm gestegen.

Zonder problemen verhuren

Het leuke aan parkeerplaatsen is dat u kan beleggen zonder problemen. Hiermee bedoelen we dat u door te investeren in een parkeerplaats eigenaar kan worden van zo’n parkeerplaats, samen met Parking Euratechnologies. Door eigenaar te worden van een parkeerplaats geeft u automatisch toestemming aan de uitbater om deze parkeerplaats voor u te verhuren. Doordat de uitbating gebeurt in samenwerking met de internationaal gekende speler Indigo, kunt u met het volste vertrouwen investeren.

Bij Parking Euratechnologies hebt u als investeerder de keuze uit gegarandeerde vaste huur* of 90% van de exploitatiewinst.

Lage instapkosten en onderhoudskosten

Het grote verschil tussen een parkeerplaats en klassiek vastgoed is dat de aankoopprijs van een parkeerplaats relatief laag ligt. Overigens hoeft u zich ook helemaal geen zorgen te maken wat het onderhoud van de parkeerplaats betreft. Ook hebt u bij een parkeerplaats weinig tot geen kans op huurschade, wat de kosten alleen maar kan beperken.

 

*Conform de huurvoorwaarden in het huurcontract tussen vastgoedeigenaar en bouwheer.

ParkingEuratechnologies

detalis-thumb

ParkingEuratechnologies is gespecialiseerd in publieke parkings en maakt deel uit van een sterke Belgische holding. Met meer dan 45 jaar ervaring en projecten in zowel Frankrijk als België garandeert ParkingEuratechnologies een zo'n kwalitatief mogelijke uitbating.

Ligging

Parking Euratechnologies  exploiteert in België en Frankrijk publieke parkeergarages op belangrijke locaties. Daarin bieden ze aan particuliere beleggers de mogelijkheid aan om individuele parkeerplaatsen te kopen. Deze parkeerplaatsen worden onderhouden door erkende bedrijven uit de sector.

Na een goed gesprek gaat Parking Euratechnologies met u op zoek naar de meest passende investering. Ze bieden begeleiding van bij het eerste gesprek tot en met de eerste uitbetalingen van uw huurinkomsten.

Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

Ik wens meer info
book-thumb