Slaap op beide oren: bij Airflats kiest u voor gewaarborgde inkomsten

Cfr. de contractuele waarborgen tijdens de looptijd van de overeenkomsten.

 

 • Kies voor een zorgeloze investering

  Bij Airflats geniet u van gewaarborgde inkomsten én een hoog nettorendement

 • Aankoop in volle eigendom

  Investeer in volle eigendom en betaal geen erfpacht

 • Gelegen op toplocatie

  De prachtige hotel flats zijn gelegen naast de NAVO

 • Lage instapprijs

  Met een instapprijs vanaf 167.000 (excl. BTW) is dit project de ideale kans om te investeren

 • Verhuur zonder zorgen

  Zo lang u dat wenst kunt u gebruik maken van de verhuurservice

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Wordt voor u geregeld

 • afbeelding Locatie:

  Machelen

 • afbeelding Budget:

  vanaf 167 000 EUR

Uitgebreide informatie

Project op uitstekende locatie

Het gloednieuw vastgoedproject Airflats van Candor bestaat uit hotel flats waar u als investeerder deel kunt van uitmaken. De hotel flats bevinden zich op een echte toplocatie, vlakbij de NAVO in Machelen. Dit betekent niet alleen dat het project goed gelegen is, maar dat het project ook interesse zal opwekken bij expats die werken voor organisaties gelegen in de nabije omgeving van het project, zoals bijvoorbeeld de NAVO, andere Europese instellingen en verschillende multinationals. Expats zijn niet alleen hoogopgeleide en goedbetaalde mensen, maar expats staat er ook om bekend erg betrouwbare huurders te zijn.

Zorgeloze verhuur van uw hotel flat

Naast de ongelofelijke locatie heeft dit vastgoedproject van Candor nog heel wat andere voordelen. Een daarvan is het feit dat u zich als investeerder geen zorgen hoeft te maken over de verhuur van uw hotelflat. De verhuur is namelijk in handen van een verhuurservice, waar u als investeerder gebruikt kunt van maken. Naast de zorgeloze verhuur van dit vastgoedproject, is er ook nog de inbegrepen rendementsgarantie waar u als investeerder op kunt rekenen. Dit voor 25 jaar lang.

afbeelding
afbeelding
afbeelding


Project gelegen op toplocatie

De ligging van het gloednieuw project Airflats van Candor is wellicht één van de grootste troeven van dit project. De gloednieuwe hotel flats zijn gelegen in de nabije omgeving van de NAVO, één van de grootste Europese instellingen. De centrale ligging is erg populair bij heel veel expats, die er tevens om bekend staan erg betrouwbare huurders te zijn. Het centrum van Diegem bevindt zich dan weer op wandelafstand.

Over Candor

afbeelding
Om samen te bouwen aan de buurten en de steden van morgen kunt u rekenen op Candor. Hierin werden Brussels Projects, Senior Invest en Advies & Coördinatie opgenomen. Wie samenwerkt met Candor kan rekenen op eerlijkheid, transparantie en oprechtheid. Met deze waarden slaagt Candor er in om de juiste projecten te realiseren en zo duurzame relaties uit te bouwen met alle partners. Candor - Jules Bordetlaan 160/1, 1140 Evere

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -