Slimme investering op een strategische locatie

Gelegen nabij de grootste aardgashaven van Europa

 • Project met lage instapprijs

  Investeren kan al vanaf €132.500

 • Verhuur via sterke partners

  Voor de verhuur van uw flat kunt rekenen op partners zoals TUI, Booking.com, airbnb, …

 • Ongelofelijke locatie

  Het project ligt nabij de haven van Zeebrugge

 • Vraag groter dan aanbod

  Nabij het project is er een erg grote werkgelegenheid

 • Investeringen door grote bedrijven

  In de directe omgeving zijn er meer dan 140 verschillende bedrijven gevestigd

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Zeebrugge

 • afbeelding Budget:

  vanaf 132 500 EUR

 • afbeelding Slaapkamer:

  1 - 2

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Alle comfort aanwezig

In alle vakantiewoningen van het project is alle nodige comfort aanwezig om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit gaat zelfs tot details zoals bedlinnen en bestek.

Betaal geen 2de verblijfstaks

Wie ervoor kiest om te investeren in een vakantieverblijf bij Holiday Suites Zeebrugge hoeft geen tweede verblijfstaks te betalen. Op die manier heb je minder kosten, voor een hoger rendement.

Pro Invest

Wanneer je ervoor kiest om een vakantieverblijf aan te kopen, dan kun je enerzijds kiezen tussen pro invest en anderzijds voor flex invest. Wanneer je kiest voor pro invest, dan zorgt de uitbater ervoor dat al je investeringen zo  veel mogelijk geld opbrengen. Naast de vakantiesuites zijn ook het onderhoud, de verhuring en de administratie zijn volledig in handen van Holiday Suites. Hierdoor heb je als investeerder geen kopzorgen over je belegging en wordt het hoogst mogelijke rendement bereikt.

Flex Invest

Wie kiest voor flex invest, kiest er eigenlijk voor om het vakantieverblijf gedeeltelijk zelf nog te gebruiken wanneer je dat wenst. De periode dat het vakantieverblijf vrij is, gaat Holiday Suites het pand verhuren en vervolgens ook beheren. Hoeveel je zelf gebruik maakt van de vakantiesuite bepaalt grotendeels ook het rendement.

afbeelding
afbeelding
afbeelding


Project is gelegen op toplocatie

Een van de grootste troeven van dit investeringsproject is ongetwijfeld de toplocatie waar het project gelegen is. Dat blijkt trouwens ook al meteen uit de bezetting van meer dan maar liefst 83% van de eerste fase van het project. Het project is gelegen centraal in Zeebrugge op wandelafstand van het strand en vlakbij één van de grootste havens van Europa. In de nabije omgeving van Holiday Suites liggen honderden bedrijven die een enorm aantal potentiële huurders kunnen aanbrengen.

Over Chateau Residenties

afbeelding
Al meer dan 40 jaar lang is Chateau Residenties niet alleen een echt begrip voor vastgoed aan de kust, maar het is ook één van de grootste projectontwikkelaars voor beleggingsvastgoed en 2de verblijven in ons land. Het vastgoedaanbod van Chateau Residenties situeert zich voor het grootste deel aan de Oostkust van ons land in belangrijke badsteden zoals Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, … Chateau Residenties - Archimedesstraat 7, 8400 Oostende

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -