Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Koop een gloednieuwe Center Parcs Cottage (Vielsalm) en verhuur 15 jaar zonder zorgen

Geen gedoe met studenten, géén dure syndic kosten. Wel 1 betrouwbare huurder én 15 jaar lang 5% rendement. Gegarandeerd.

  • 15 jaar huurgarantie
  • Al vanaf €106.129 excl. BTW
  • Renovatie altijd inbegrepen
  • Groupe Pierre & Vacances is uw enige huurder

Investeer in een cottage in het volledig vernieuwde Center Parcs vakantiepark te Vielsalm - tegen een rendement dat ongezien is op de Belgische markt. Bovendien hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over bijvoorbeeld de exploitatie, het risico op leegstand of over het onderhoud van de recreatiewoning waar u eigenaar van bent.


Maak uw spaargeld opnieuw rendabel

Update april 2018: nog maar 2 van de 355 cottages beschikbaar – Project bijna uitverkocht

Bent u als investeerder op zoek naar een interessante en vooral veilige en zorgeloze opportuniteit? Dan is dit vastgoedproject zeker en vast iets voor u. In het prachtige Vielsalm geeft Center Parcs u de mogelijkheid om te investeren in één van de recent vernieuwde cottages. Alle recreatiewoningen worden inclusief grond verkocht, waardoor op er geen extra huurkosten betaald moeten worden. Daarnaast zijn bijna alle cottages uitgerust met een inloopdouche, flatscreen tv én terras met luxueus tuinmeubilair.

Geen zorgen als eigenaar

Wanneer u als investeerder besluit om een vakantiewoning te kopen met het doel deze te verhuren, dan besluit u om te investeren in een zorgeloze investering. Dit betekent dat u zich als eigenaar geen zorgen hoeft te maken over de leegstand van de woning, geen last hebt van onaangename huurders en zekerheid hebt met het lange contract van 15 jaar met de garantie van de partij die Center Parcs is. Dit in combinatie met de ligging van de vakantiewoning en het sterke merk dat Center Parcs is, maakt van deze investering een echte buitenkans.

Vastgoedproject met ongezien rendement

Als investeerder geeft Center Parcs u de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende formules die eigenlijk allebei erg aantrekkelijk zijn. De eerste optie is de formule waarbij u als eigenaar van de recreatiewoning geniet van een vast rendement van 5%. Omgerekend betekent dit dat u jaarlijks €7.500 huuropbrengsten ontvangt bij de aankoop van een cottage van €155.000. De tweede mogelijkheid is de variabele formule met een opbrengst van 3% en erbovenop is er een percentage van de totale huuromzet inbegrepen.

Over de projectontwikkelaar

Pierre & Vacances - Center Parcs Groep is Europees marktleider in de exploitatie van vakantiewoningen. De uitstekend uitgeruste vakantiehuisjes zijn enorm populair bij mensen die er graag eens een weekendje tussenuit willen. Center Parcs Vastgoed geeft u als investeerder de mogelijkheid om te investeren in één van de cottages: een duurzame investering in een sterk merk met een vaste of variabele opbrengst. De Center Parcs Groep stelt 12.000 medewerkers te werk en bedient bijna 8 miljoen klanten.Ja, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Center Parcs Vastgoed zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld

Uw straat + huisnummer:*

Uw postcode:*

Uw stad:*Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.