Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Uniek woonproject van 63 assistentiewoningen in Oostduinkerke-bad

Gelukkig wonen met een zee van mogelijkheden

  • Centrale locatie tussen duin en dijk
  • Flexibele dienstverlening op maat
  • Dicht bij centrum, dicht bij natuur

Deze gloednieuwe assistentiewoningen staan synoniem voor leven en beleven. Op wandelafstand van de zee en het stadscentrum van Oostduinkerke-Bad.


Gelukkig oud worden in een groene gemeente

Cust’O is een gloednieuw woonproject in de badgemeente Oostduinkerke-Bad. Het concept van het project geeft duidelijk weer waarvoor Cust’O eigenlijk staat: leven en beleven. Het project bestaat uit 63 verschillende assistentiewoningen gelegen in het hart van de bloeiende gemeente Oostduinkerke-Bad. De centrale ligging tussen de zee en het stadscentrum enerzijds en de flexibele dienstverlening op maat anderzijds maken van dit project een buitenkans.

Centrale ligging is enorme troef

Naast de vele voordelen van dit project is de centrale ligging naar alle waarschijnlijkheid wel de grootste troef van dit project. Vanuit één van de verschillende assistentiewoningen van Cust’O kijk je uit op het groen, wandel je naar de zee en woon je vlakbij het centrum. Winkels, terrasjes, wandelpaden, fietsroutes, strand, natuur, … Cust’O heeft het allemaal. In vergelijking met andere kustgemeenten is Oostduinkerke één van de meest veilige kustgemeenten van dit moment, omdat de gemeente erg sterk inzet op veiligheid. Het resultaat van deze inspanningen is dat je jou bevindt in een oase van rust.

Over de projectontwikkelaar

Wat de projectontwikkelaar ION kenmerkt is dat ze vooral de nadruk leggen op kwalitatief hoogstaande architectuur en duurzaamheid van het ontwerp. De projecten van ION zijn verspreid over heel België. ION is vooral gespecialiseerd in gemengd complexe projecten en zijn actie in speculatieve ontwikkelingen, Publiek-Private-Samenwerkingen als projecten op maat van de klant.   ION - Eugène Bekaertlaan 61, 8790 WaregemJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van ION zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.