Prijs

€ 174 999

Locatie

België, spa

Type

Appartementen

Verhuurservice

Nee

Investeer in Spa in een tweede verblijf of vakantieappartement

Radisson Residences

Radisson Residences wordt de nieuwe uitbreiding van het bestaande Radisson Blu Balmoral hotel in het mooie Spa. Hier komen stijlvolle vakantiesuites met keuken, woonkamer, badkamer en één of twee slaapkamers. Eigenaars van een hotelsuite kunnen gebruikmaken van de uitgebreide hotelfaciliteiten, waaronder de sauna, fitnesszaal en het ontbijtbuffet.

Tweede verblijf en opbrengsteigendom

De suites zijn te koop als tweede verblijf of een combinatie tussen tweede verblijf en opbrengsteigendom.
Koop je uitsluitend als tweede verblijf, dan kan je onbeperkt gebruikmaken van je suite. Kies je voor de combinatie, dan kan je 30 nachten per jaar in je suite verblijven en de rest van het jaar genieten van de opbrengsten van de verhuur.Uitbating, onderhoud en verhuur zijn inbegrepen. € 175.000 excl BTW en kosten.

Deel deze investering

  • Facebook
  • Twitter

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

Jouw expert

Unibricks
  • € 174 999

    Aankoopprijs

Ligging

Het project (Radisson Residences) dat wij nu lanceren maakt deel uit van dezelfde site als waar nu het hotel Radisson Blu Balmoral Spa staat. Hierdoor zal je als eigenaar van je tweede verblijf optioneel gebruik kunnen maken van de hotelfaciliteiten zoals: zwembad, sauna, massages, ontbijt, bar, restaurant. Het is ook minder als 2 km gelegen van de Thermen van Spa.
Company Logo

Unibricks

Unibricks biedt betaalbare vastgoedinvesteringen aan mét service, van ontwikkeling tot beheer. Zo maakt Unibricks vastgoed toegankelijk voor iedereen en kan ook jij bouwen aan een veilige, gelukkige toekomst voor jou en je familie.