Aankoopprijs:

113.000

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

113.000

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:

0

Bruto rendement:

0,00%

Trendy wooncomfort op een slimme locatie

Predikherenlaan 37-39, 2500 Lier

  • Bewoonbare oppervlakte
  • 18 m²
  • Aantal slaapkamers
  • 1
  • Type
  • Studentenkot
  • Toestand
  • Gerenoveertd

Verhuurservice

Rendementsgarantie

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

*velden met een sterretje zijn verplicht.

Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

Meer Details

In Campus Predikheren is elke studentenflat gemeubeld, geschilderd en voorzien van eigen sanitair, douche en internetaansluiting. Alle flats zijn dus 100% instapklaar. Met daarbovenop nog eens een gemeenschappelijke, volledig uitgeruste keuken en een fietsenstalling, vinden de studenten alles wat ze nodig hebben.

Realis

detalis-thumb

REALIS biedt zijn investeerders all-in formules voor residentieel vastgoed, zonder kleine lettertjes, maar eenvoudige concepten én hoge rendementen. REALIS roeide met dit concept bewust in tegen de stroom. REALIS screent alle projecten uitgebreid op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten, en hanteert daarbij werkelijk de meest strenge en denkbare normen.

Ligging

Campus Predikheren, gelegen in de Predikherenlaan in Lier, ligt op een steenworp van de twee grootste hogescholen, tal van eet- en drinkgelegenheden,… . Zo zijn de twee hogescholen op wandelafstand of met de fiets te bereiken. De hippe buurt rond de Grote Markt en het Zimmerplein liggen op een steenworp van het project. Ook de winkels in de Antwerpsestraat, het station, het stadspark en de bibliotheek zijn op wandelafstand te bereiken.

Aanvullend is er een brede waaier aan sport- kunst- en culturele mogelijkheden in de buurt te ontdekken. Met het openbaar vervoer vlakbij kunnen de studenten zich bovendien gemakkelijk verplaatsen. Het station van Lier is op 5 min fietsen al te bereiken. Op een betere locatie in Lier kan een student niet “op kot” zitten.

Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

Ik wens meer info
book-thumb