Aankoopprijs:

133.000

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

160.930

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:

0

Bruto rendement:

0,00%

Topproject in hartje Oostende

Sint Paulusstraat 27, 8400 Oostende

  • Bewoonbare oppervlakte
  • 40 m²
  • Aantal slaapkamers
  • 1
  • Type
  • Appartement
  • Toestand
  • Nieuw

Verhuurservice

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

*velden met een sterretje zijn verplicht.

Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

Meer Details

Residentie Sint-Paulus heeft iedereen wel wat te bieden. Zo vindt kunt u er terecht voor een functionele studio, ideaal om met 2 tot zelfs 4 personen een weekendje te vertoeven in Oostende.

Vaste verblijfplaats of tweede verblijf

Wilt u er liever vast wonen of het gebruiken als tweede verblijf voor de familie? Dit kan, residentie Sint-Paulus beschikt namelijk ook over ruime één-slaapkamerappartementen en twee-slaapkamerappartementen.

Chateau Residenties

detalis-thumb

Al meer dan 40 jaar lang is Chateau Residenties niet alleen een echt begrip voor vastgoed aan de kust, maar het is ook één van de grootste projectontwikkelaars voor beleggingsvastgoed en 2de verblijven in ons land. Het vastgoedaanbod van Chateau Residenties situeert zich voor het grootste deel aan de Oostkust van ons land in belangrijke badsteden zoals Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, …

Ligging

Buiten wandelen en onmiddellijk omarmd worden door de gezellige winkeltjes en de vakantiesfeer die de Kapellestraat je te bieden heeft, dat is hét grote voordeel van een centrumlocatie. Op een steenworp van jouw appartement vind je de schitterende jachthaven, waar je zich kunt laten betoveren door de zonnestralen die op het water dansen tussen de vele karaktervolle jachten. 5 minuten de andere kant op wandelen, brengt je bij het strand van Oostende waar je op elk moment kunt uitwaaien.

Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

Ik wens meer info
book-thumb