De makkelijkste instap in Engels vastgoed

Project met netto rendement van 8%

 • Lage instapprijs

  Investeren kan vanaf €94.453

 • Geniet van hoge netto opbrengst

  De eerste 5 jaar gegarandeerd netto opbrengst van 8%

 • Inspelen op stijgende vraag naar voorzieningen

  Van ongeveer 50.000 studenten is voor meer dan de helft geen plaats in lokale voorzieningen

 • Centrale ligging van het project

  Het studentenproject ligt op wandelafstand van twee universiteiten, het station, de uitgaansbuurten en de winkelcentra

 • Relatief luxueus

  In vergelijking met gewone studentenstudio’s is het complex relatief luxueus

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  7.5%

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Newcastle

 • afbeelding Budget:

  vanaf 94 453 EUR

 • afbeelding Slaapkamer:

  1

Uitgebreide informatie

Populair bij investeerders en studenten

Tegenwoordig vind je ze in de hele wereld, maar eigenlijk zijn de Engelsen de uitvinders van de PBSA, de Purpose Built Student Accomodation. De studentenblokken met kamers van 18-22 m² zijn niet alleen erg populair bij studenten, maar ook bij investeerders. De studenten zoeken elkaar op in de studentenblokken waar er heel wat verschillende faciliteiten zij met vooral gemeenschappelijke voorzieningen voor studenten. Investeerders vinden dan weer de laagdrempelige en gemanagede investering met een hoge verwachte opbrengst erg interessant.

Stijgende vraag en hoge opbrengst

Een reden waarom investeerders interesse hebben in dit soort projecten heeft dus enerzijds te maken met de hoge verwachte opbrengst. Zo geeft de ontwikkelaar van dit project, die reeds drie andere studentenhuizen neergezet heeft, een gegarandeerde huuropbrengst van 8% vanaf de oplevering gedurende een periode van vijf jaar. Maar een andere reden heeft uiteraard ook te maken met de stijgende vraag van studenten naar studentenvoorzieningen. In totaal telt Newcastle ongeveer 250.000 inwoners en 50.000 studenten, ongeveer evenveel als Leuven. Ongeveer de helft van het aantal studenten in Newcastle vindt vandaag geen beschikbare of vrije voorziening.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Perfect bereikbaar te voet

Een van de grootste troeven van dit project is de bereikbaarheid. In Newcastle zijn er twee universiteiten, University of Newcastle en de Northumbria University, en het studentenproject Opto ligt op wandelafstand van deze twee faciliteiten. Hierdoor heb je zelfs geen fiets nodig om je te verplaatsen, maar kun je eigenlijk alles te voet doen. Verder liggen ook het treinstation, de populaire uitgaansbuurten en de verschillende winkelcentra op een boogscheut van het complex.

Over UKvastgoed

afbeelding
Wie op zoek is naar een veilige en rendabele investering, kan op UKvastgoed.be rekenen. Bij UKvastgoed.be geloven ze steevast dat vastgoed een belangrijk onderdeel moet zijn van elke beleggingsportefeuille op langere termijn. Alle projecten die door UKvastgoed voorgesteld worden, voldoen aan vijf basiscriteria: betrouwbare partners op lange termijn, hoge jaarlijkse opbrengst, een minimum aan management-tijd, vooraf geregelde exit indien mogelijk. UKvastgoed - Beatrijslaan 6, 1850 Grimbergen

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -