Aankoopprijs:

137.300

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

154.804

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:

18

Bruto rendement:

3,99%

Stijlvol project met heel veel investeringsmogelijkheden | Realis

Luchtvaartsquare 6-12, 1070 Brussel, België

 • Bewoonbare oppervlakte
 • 30.10 m²
 • Aantal units
 • 1
 • Type
 • Hotelkamer
 • Bouwjaar
 • 2021
 • Toestand
 • Nieuw

Verhuurservice

Rendementsgarantie

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

  *velden met een sterretje zijn verplicht.

  Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

  Meer Details

  Prachtig vastgoedproject nabij centrum Brussel

  GreenHouse, een stijlvol vastgoedproject met aantrekkelijke investeringsmogelijkheden vlak bij het centrum van Brussel. Een designhotel dat rust en sereniteit uitstraalt, ontworpen met een urban jungle vibe. Het tijdloze ontwerp met moderne meubels en vooral heel veel groen, maken GreenHouse tot een absolute blikvanger. U waant er u zich als het ware in een geraffineerde jungle. Ook de binnentuin en het uitgestrekte terras vormen de ideale plek om helemaal tot rust te komen middenin het levendige Brussel.

  Project met verschillende voordelen

  – Hoog aantoonbaar nettorendement vanaf 4,47%

  – Gewaarborgde inkomsten op lange termijn en geïndexeerd dus inflatiebestendig

  – U bent 100% eigenaar, aankoop in volle eigendom

  – Inkomsten vrijgesteld in de personenbelasting

  Realis

  detalis-thumb

  REALIS biedt zijn investeerders all-in formules voor residentieel vastgoed, zonder kleine lettertjes, maar eenvoudige concepten én hoge rendementen. REALIS roeide met dit concept bewust in tegen de stroom. REALIS screent alle projecten uitgebreid op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten, en hanteert daarbij werkelijk de meest strenge en denkbare normen.

  Ligging

  Nabij het Zuidstation, aan de Luchtvaartsquare in Brussel, opent GreenHouse zijn deuren. Wandelen naar het centrum kan in nog geen 10 min, bovendien liggen de metro- en tramstations om de hoek. Dit maakt van het urban jungle hotel een fantastisch startpunt om Brussel te verkennen. Het zuiden van Brussel beschikt over een authentieke omgeving met allerlei lokale bezienswaardigheden. GreenHouse ligt vlak bij het centrum en de modieuze stedelijke zones. De welbekende eet- en antiekmarkten, leuke winkeltjes en gezellige bars zijn allemaal te voet bereikbaar. Om te winkelen is de Louizalaan een fantastische keuze, maar ook een bezoekje waard zijn de prachtige wijken Elsene en Sint-Gillis. Zeker de Marollen, met zijn eigen unieke mix van lokale en antiek winkeltjes, traditioneel Brussels eten en leuke terrasjes zijn de moeite waard om te bezoeken. Kortom, dé ideale locatie om Brussel te ontdekken.

  Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

  Ik wens meer info
  book-thumb