Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Residentie Nuvola: 12 investeringsunits te koop in prachtig hoekpand in hartje Leuven

Uiterst centrale ligging op minder dan 400 meter van het bekende Ladeuzeplein

  • 5 jaar gratis PREMIUM beheer, alle kosten gedekt
  • 5 jaar gegarandeerde huuropbrengsten
  • Op minder dan 400m van bekende Ladeuzeplein
  • Volledig gerenoveerd conform de laatste energienormering

12 beschikbare investeringsunits in het hartje van Leuven, volledig gerenoveerd conform de laatste energienormering.


Toplocatie

De toplocatie van Residentie Nuvola (Mussenstraat in Leuven) maakt van deze investeringsunits (10 studio’s en 2 flats) een bijzonder interessante uitvalsbasis voor de potentiële huurders. Op een steenworp van de historische binnenstad, op amper 990 meter van de KU Leuven en op slechts 10 minuten fietsen van IMEC, het grootste Europese onderzoekscentrum op gebied van micro-elektronica, nanotechnologie en ICT-technologieën.

Prijs en grootte

De studio’s hebben een grootte tussen 27,6m² en 43,7m², verspreid over het gelijksvloers en 3 verdiepen. Prijzen beginnen vanaf €205.000 (excl. 10% registratierechten) maar u kunt reeds investeren vanaf €50.000 eigen inbreng.

Kant-en-klaar voor investeerders

Alle eenheden in Residentie Nuvola hebben afzonderlijke tussentellers voor zowel water, elektriciteit als gas. De units zijn volledig bemeubeld en voorzien van alle nodige comfort: een moderne douche, lavabo en hang-wc met dubbele spoelfunctie. Tevens is er een eigen keuken aanwezig met ingebouwde keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak en combi-microgolfoven. Het pand zelf is voorzien van een overdekte fietsenstalling van 32m².

Geschat potentieel rendement tot 8,3%

Het netto rendement bedraagt 3,3% maar kan oplopen tot meer dan 8,3% dankzij de 3 rendementen op vastgoed (in combinatie met lening). Uw verantwoordelijke bij Syus rekent graag met u uit hoe dit rendement kan behalen. Bij Syus houdt men rekening met ALLE kosten en is netto écht netto. Een duurzaam rendement staat dan ook centraal.

Over de projectontwikkelaar

Syus begeleidt particulieren en beleggers met een hoogrendement investeringsplan op maat en investeert in kwalitatief vastgoed op toplocaties - de enige garantie op langdurige, stabiele waardestijgingen. Investeerders genieten bij Syus van 5 jaar gratis rentmeesterschap en een gegarandeerde huurinkomst.

Syus Real Estate Investments - Persilstraat 51 d 301 - 3020 HerentJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Syus zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.