Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Residentie Kapucin: hoog-afgewerkte studentenkamers in Leuven

Moderne, volledig bemeubelde investeringsunits op amper 900 meter van de KU Leuven

  • 5 jaar gegarandeerde huuropbrengsten
  • 5 jaar gratis PREMIUM beheer, alle kosten gedekt
  • Volledig gerenoveerd conform de laatste energienormering
  • Onmiddellijke nabijheid van de KU Leuven

Zorgeloos investeren in Leuven, inclusief 5 jaar gratis rentmeesterschap en huurgarantie


Toplocatie

De units in residentie Kapucin worden doorlopend verhuurd aan universiteitsstudenten, doctoraatstudenten en artsen (in spé) die houden van het comfort en de strategische ligging. Het pand bevindt zich op 900 meter van de KU Leuven en in de onmiddellijke omgeving van het Wetenschapspark (IMEC). Op 50 meter is een bushalte naar de historische stadskern en in een straal van 100 meter bevinden zich talrijke warenhuizen en sportcentra.

Kant-en-klaar voor investeerders

Alle eenheden in Residentie Kapucin hebben afzonderlijke tussentellers voor zowel water, elektriciteit als gas. De units zijn volledig bemeubeld en voorzien van alle nodige comfort: een moderne douche, lavabo en hang-wc met dubbele spoelfunctie. Tevens is er een ontbijtblok aanwezig met oa. koelkast met vriesvak en een combi-microgolfoven. Het pand zelf is voorzien van een overdekte fietsenstalling (15 plaatsen).

Grootte en prijzen

Residentie Kapucin beschikt over 13 investeringsunits (verspreid over 3 verdiepen en een gelijksvloers) waarvan 50% reeds verkocht is. De grootte van de kamers varieert tussen de 15,4 m² en 21,8m². Prijzen beginnen vanaf €155.000 (excl. 10% registratierechten) maar u kunt reeds investeren vanaf €50.000 eigen inbreng.

Geschat potentieel rendement tot 8,3%

Het netto rendement bedraagt doorgaans 3,3% maar kan oplopen tot 8,3% dankzij de 3 rendementen op vastgoed (in combinatie met lening). Uw verantwoordelijke bij Syus rekent graag met u uit hoe dit rendement kan behalen. Bij Syus houdt men rekening met ALLE kosten en is netto écht netto. Een duurzaam rendement staat dan ook centraal.

Over de projectontwikkelaar

Syus begeleidt particulieren en beleggers met een hoogrendement investeringsplan op maat en investeert in kwalitatief vastgoed op toplocaties - de enige garantie op langdurige, stabiele waardestijgingen. Investeerders genieten bij Syus van 5 jaar gratis rentmeesterschap en een gegarandeerde huurinkomst.

Syus Real Estate Investments - Persilstraat 51 d 301 - 3020 HerentJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Syus zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.