Aankoopprijs:

119.000

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

128.900

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:

0

Bruto rendement:

0,00%

Gemeubelde suites met zeezicht

Zeedijk 96, 8370 Blankenberge

  • Bewoonbare oppervlakte
  • 36 m²
  • Aantal slaapkamers
  • 1
  • Type
  • Vakantieverblijf
  • Toestand
  • Gerenoveertd

Verhuurservice

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

*velden met een sterretje zijn verplicht.

Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

Meer Details

De volledig vernieuwde vakantiesuites hebben een grote upgrade gekregen naar hedendaagse normen. Bovendien hoef je zelf niet in te staan voor de renovatie. Op die manier kan jij zelf genieten van een volledig vernieuwde suite. Anderzijds krijgt de uitbating door deze vernieuwingen ook een boost. Het spreekt voor zich dat een nieuw vakantieverblijf veel sneller en tegen een hogere prijs kan verhuurd worden dan een verouderd appartement.

Chateau Residenties

detalis-thumb

Al meer dan 40 jaar lang is Chateau Residenties niet alleen een echt begrip voor vastgoed aan de kust, maar het is ook één van de grootste projectontwikkelaars voor beleggingsvastgoed en 2de verblijven in ons land. Het vastgoedaanbod van Chateau Residenties situeert zich voor het grootste deel aan de Oostkust van ons land in belangrijke badsteden zoals Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, …

Ligging

Toplocaties aan een aanvaardbare prijs, dat is waar Holiday Suites Blankenberge naar streeft. Vanaf dag één kan je vanop jouw terras uitkijken op de brede stranden van Blankenberge. Alle vakantieverblijven aan de voorkant beschikken over een frontaal zeezicht. Verder heeft het gebouw een zeer centrale ligging. In minder dan 5 minuten wandelen sta je in het centrum van Blankenberge en kan je shoppen in de befaamde kerkstraat. De tramhalte bevindt zich ook vlakbij en brengt je in minder dan 15 minuten naar de nabijgelegen kuststeden Knokke-Heist en De Haan.

Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

Ik wens meer info
book-thumb