Aankoopprijs:

117.500

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

117.500

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:

0

Bruto rendement:

0,00%

Project op toplocatie met inkomstengarantie van 28 jaar

Kleindokkaai 27, 9000 Gent

  • Type
  • Hotelkamer
  • Bouwjaar
  • 2018
  • Toestand
  • Nieuw

Verhuurservice

Rendementsgarantie

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

*velden met een sterretje zijn verplicht.

Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

Meer Details

Het project in een notendop

Het project is gelegen op wandelafstand van het historische centrum van Gent en kortbij de haven. Door deze specifieke ligging heeft het hotel een breed doelpubliek, dit heeft zich ook reeds bewezen in de bezettingscijfers. De vraag naar hotelovernachtingen is in het Gentse in sterk stijgende lijn.

Zorgeloze verhuring met gewaarborgd inkomen

Naast deze toplocatie, geeft ook de uitbater een inkomstengarantie gedurende een periode van 28 jaar. U komt als investeerder dus niet voor verrassingen te staan. Verder geniet u hier van een 100 procent BTW-recuperatie en voert de uitbater geregeld renovaties uit ten zijner laste. “

Candor

detalis-thumb

Om samen te bouwen aan de buurten en steden van morgen kunt u - omwille van haar eerlijkheid, transparantie en oprechtheid - rekenen op Candor. Met deze waarden slaagt Candor erin om de juiste projecten te realiseren op de juiste bestemming en zo duurzame relaties uit te bouwen met al haar partners.

Ligging

Ideaal gelegen tussen haven en historisch centrum van Gent.

Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

Ik wens meer info
book-thumb