4% huurinkomsten per jaar, 3 jaar gegarandeerd...

Gelegen in Bosland, het grootste avonturenbos van Vlaanderen

 • Project met kwalitatieve afwerking

  Alle vakantiehuisjes zijn afgewerkt met de laatste nieuwe middelen.

 • Uitstekende ligging

  Gelegen in Bosland, het grootste avonturenbos van Vlaanderen.

 • Ideaal voor kinderen

  In de nabije omgeving zijn er heel wat kindvriendelijke waterspelen, waardoor de kinderen zich geen moment zullen vervelen.

 • Prachtig project met lage instapprijs

  Koop al een nieuwbouw vakantiehuisje in hartje Limburg vanaf €125.000.

 • Voor eigen gebruik of om te verhuren

  Kies zelf wanneer u het vakantiehuisje bezoekt, of kies om het te verhuren.

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  4%

 • afbeelding Verhuurservice:

  Onbekend

 • afbeelding Locatie:

  Hechtel Eksel

 • afbeelding Budget:

  vanaf 125 000 EUR

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Maak uw spaargeld opnieuw rendabel

Tegenwoordig zijn er heel wat mensen die licht ontgoocheld zijn in hun bank. De reden? Hun spaargeld brengt niet meer op. De voorbije jaren hebben zowat alle verschillende grootbanken de rente van de traditionele spaarboekjes drastisch verlaagd tot een absoluut dieptepunt. Daardoor maakt het eigenlijk bijna niet meer uit of we er nu voor kiezen om ons spaargeld op een spaarboekje te parkeren, of er iets anders mee doen. Maar geen paniek, er zijn nog andere mogelijkheden om uw spaargeld opnieuw rendabel te maken. Investeren in vastgoed is daar een mooi voorbeeld van. Dit prachtig project gelegen in Hechtel Eksel, het hart van Limburg, maakt het mogelijk al vanaf €125.000 te investeren in een nieuwbouw vakantiewoning.

Gegarandeerde huurinkomsten

Niet alleen de lage instapprijs van €125.000 maakt dit project erg aantrekkelijk, maar ook het feit dat u de eerste drie jaar gegarandeerd kunt genieten van 4% huurinkomsten per jaar maakt van dit project echt wel een buitenkans. Het project is gelegen in de prachtige groene omgeving en heeft heel wat verschillende faciliteiten. Hierdoor kan één van de vakantiewoning niet alleen dienen voor verhuur, maar ook voor eigen gebruik.

afbeelding
afbeelding
afbeelding


Vakantiehuisjes gelegen in Bosland

De vakantiehuisjes die deel uitmaken van dit project zijn allemaal gelegen in Bosland. Dit is het grootste avonturenbos van Vlaanderen en ondanks de groene ligging, ligt het project wel in de onmiddellijke omgeving van het fietsnetwerk en de wandelknooppunten. Zo kunt u er fietsen door het water en wandelen door het groen.

Over Belgium Family Invest

afbeelding
De laatste jaren is investeren in vastgoed erg populair geworden. Dit heeft vooral te maken met het feit dat zowat alle grote banken hebben beslist om de rente op de traditionele spaarboekjes tot een absoluut minimum te verlagen. Vastgoed is en blijft dan ook een erg stabiele investering en daar speelt Belgium Family Invest handig op in. Zo kun je dankzij Belgium Family Invest al investeren in en mede-eigenaar worden van een prachtig nieuwbouwappartement op een toplocatie vanaf slechts €30.000. Belgium Family Invest NV - Merelbekestraat 3, 9090 Melle

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -