Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Prachtige vakantiehuisjes in Limburg met mooi rendement

4% huurinkomsten per jaar, 3 jaar gegarandeerd

  • Kwalitatieve afwerking
  • Investeren kan vanaf €125.000
  • Groene omgeving en toeristische faciliteiten

Door de prachtige groene omgeving en de vele toeristische faciliteiten kunnen de vakantiewoningen van dit project zowel voor verhuur als voor eigen gebruik dienen.


Maak uw spaargeld opnieuw rendabel

Tegenwoordig zijn er heel wat mensen die licht ontgoocheld zijn in hun bank. De reden? Hun spaargeld brengt niet meer op. De voorbije jaren hebben zowat alle verschillende grootbanken de rente van de traditionele spaarboekjes drastisch verlaagd tot een absoluut dieptepunt. Daardoor maakt het eigenlijk bijna niet meer uit of we er nu voor kiezen om ons spaargeld op een spaarboekje te parkeren, of er iets anders mee doen. Maar geen paniek, er zijn nog andere mogelijkheden om uw spaargeld opnieuw rendabel te maken. Investeren in vastgoed is daar een mooi voorbeeld van. Dit prachtig project gelegen in Hechtel Eksel, het hart van Limburg, maakt het mogelijk al vanaf €125.000 te investeren in een nieuwbouw vakantiewoning.

Gegarandeerde huurinkomsten

Niet alleen de lage instapprijs van €125.000 maakt dit project erg aantrekkelijk, maar ook het feit dat u de eerste drie jaar gegarandeerd kunt genieten van 4% huurinkomsten per jaar maakt van dit project echt wel een buitenkans. Het project is gelegen in de prachtige groene omgeving en heeft heel wat verschillende faciliteiten. Hierdoor kan één van de vakantiewoning niet alleen dienen voor verhuur, maar ook voor eigen gebruik.

Over de projectontwikkelaar

De laatste jaren is investeren in vastgoed erg populair geworden. Dit heeft vooral te maken met het feit dat zowat alle grote banken hebben beslist om de rente op de traditionele spaarboekjes tot een absoluut minimum te verlagen. Vastgoed is en blijft dan ook een erg stabiele investering en daar speelt Belgium Family Invest handig op in. Zo kun je dankzij Belgium Family Invest al investeren in en mede-eigenaar worden van een prachtig nieuwbouwappartement op een toplocatie vanaf slechts €30.000. Belgium Family Invest NV - Merelbekestraat 3, 9090 MelleJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Belgium Family Invest zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.