In Residentie Botanic staat wonen volledig in het teken van de noden van de bewoners

Bewoners van residentie Botanic kiezen zelf op welke optionele services ze beroep doen. Gedaan met huishoudelijke taken waar u geen zin in hebt.

 • Een prachtige natuurlijke omgeving

  Geniet vanuit uw living van de groene parkomgeving of de zonnige binnentuin

 • Hier zijn optionele diensten aan huis beschikbaar voor jong én oud

  Voor iedere fase van het leven kunt u in Residentie Botanic beroep doen op optionele services zoals huishoudelijke taken

 • Betaalbare kwaliteit

  Investeren in een parkappartement kan al vanaf 153.000 EUR excl. kosten en BTW.

 • Bewezen rendabel

  Hoog aantoonbaar nettorendement vanaf 5,99%. Voorwaarden op aanvraag.

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  5.9%*

 • afbeelding Verhuurservice:

  Onbekend

 • afbeelding Locatie:

  Puurs

 • afbeelding Budget:

  vanaf 153 000 EUR

 • afbeelding BTW:

  21%


* Onder voorwaarden van financiering

Uitgebreide informatie

Project bestaande uit verschillende gebouwen

De Residentie Botanic is eigenlijk de naam van een overkoepelende residentie die bestaat uit verschillende residenties: Yucca, Eucalyptus en Azura. In alle drie deze prachtige residenties geniet u als bewoner van een prachtige panoramisch uitzicht op de natuurlijke omgeving of de groene binnentuin waar u optimaal kunt genieten van het zonlicht. Dat de ligging van deze residentie één van de grootste troeven is, wordt duidelijk door de aanwezigheid van een Louis Delhaize op het gelijkvloers, waar u terechtkunt om uw dagelijkse boodschappen te doen. Op die manier voelt u zich als bewoner ook snel thuis in deze woon- en leefomgeving.

Veilige investering met mooie vooruitzichten

Het is algemeen geweten dat investeren in een appartement een slimme zet blijft door enerzijds het inflatiebestendige karakter van vastgoed in z’n geheel en anderzijds de historisch lage rente. Wie ervoor kiest om te investeren in dit project genieten dan ook van enkele leuke voordelen zoals bijvoorbeeld een hoog aantoonbaar rendement vanaf 5,99% . De aankoop gebeurt ook in volle eigendom en er is een tastbare hefboom bij financiering. Daarnaast maakt het unieke concept van dit project een erg veilige investering.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Centraal gelegen in een groene oase

Residentie Botanic is gesitueerd temidden van een heerlijke woon- en leefomgeving waar u zich als bewoner meteen thuis zal voelen. Nog snel iets nodig? Spring dan binnen in de Louis Delhaize die op de site gelokaliseerd is. Als bewoner hebt u werkelijk alles binnen handbereik.

Geniet van de rust in het nabijgelegen park. Of wandel naar het centrum van Breedonk. Uw familie en gasten verrassen met een origineel bezoek? Brouwerij Duvel-Moortgat ligt vlakbij.

Residentie Botanic is vlot bereikbaar voor gasten die met de trein komen, vanuit het station in  Puurs. Via de A12 sta je met de wagen in 30 minuten in Antwerpen of Brussel.

Over Realis

afbeelding
REALIS biedt zijn investeerders all-in formules voor residentieel vastgoed, zonder kleine lettertjes, maar eenvoudige concepten én hoge rendementen. REALIS roeide met dit concept bewust in tegen de stroom. REALIS screent alle projecten uitgebreid op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten, en hanteert daarbij werkelijk de meest strenge en denkbare normen. Realis Immo NV, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -