Aankoopprijs:

223.500

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

271.148

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:

9

Bruto rendement:

3,56%

Prachtige parkappartementen met extra service op maat

Hoek Veurtstraat – Molenheide, 2870 Puurs

  • Bewoonbare oppervlakte
  • 95.67 m²
  • Aantal slaapkamers
  • 3
  • Type
  • Appartement
  • Bouwjaar
  • 2020
  • Toestand
  • Nieuw

Verhuurservice

Rendementsgarantie

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

*velden met een sterretje zijn verplicht.

Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

Meer Details

Prachtig gebouw gelegen in natuurlijke omgeving

Wie droomt nu niet van voldoende tijd en comfort om ten volle te kunnen genieten van het leven? In Residentie Botanic kunnen de bewoners het uiterste uit het leven halen. In de gloednieuwe parkappartementen in Puurs, komen hoogstaande architectuur, een prachtige natuurlijke omgeving én optionele comfortservices op maat samen. De groene parkomgeving en nabijheid van alle voorzieningen en verbindingswegen maken dit bovendien een toplocatie om te wonen.

Extra services op maat

Dankzij de serviceadviseur van Residentie Botanic maken de bewoners volledig vrijblijvend gebruik van extra services op maat. Als bewoner kiest u zelf op welke services u beroep doet en maakt u zich geen zorgen over huishoudelijke taken waar u niet aan toekomt.

Realis

detalis-thumb

REALIS biedt zijn investeerders all-in formules voor residentieel vastgoed, zonder kleine lettertjes, maar eenvoudige concepten én hoge rendementen. REALIS roeide met dit concept bewust in tegen de stroom. REALIS screent alle projecten uitgebreid op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten, en hanteert daarbij werkelijk de meest strenge en denkbare normen.

Ligging

Groene omgeving

De groene omgeving van Residentie Botanic is een blikvanger. Het woonproject heeft een prachtige, op het zuiden gerichte binnentuin en is rechtstreeks verbonden met het nabijgelegen park. Te voet, met de fiets, de auto of het openbaar vervoer: de bewoners van de rustig gelegen Residentie Botanic kunnen in alle comfort kiezen hoe ze op hun bestemming geraken.

 

Belangrijke plaatsen dichtbij

Via de A12 zijn Brussel en Antwerpen dichtbij, en in het nabijgelegen Puurs zijn er rechtstreekse treinen naar Mechelen, Leuven, Sint-Niklaas en Antwerpen. Het centrum van Breendonk bevindt zich op wandelafstand. Wie zich moeilijk kan verplaatsen of weinig tijd heeft, springt snel even binnen in de Louis Delhaize op de site. Zo heeft elke bewoner zelf alles binnen handbereik.

Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

Ik wens meer info
book-thumb