Aankoopprijs:

295.000

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

351.673

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:

18

Bruto rendement:

4,09%

Prachtige luxe appartementen vlakbij Brussel | Urbicoon

Avenue Marcel Thiry, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

 • Bewoonbare oppervlakte
 • 70 m²
 • Aantal units
 • 1
 • Type
 • Appartement
 • Bouwjaar
 • 2022
 • Toestand
 • Nieuw

Verhuurservice

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie

  *velden met een sterretje zijn verplicht.

  Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

  Meer Details

  Woluwe Valley richt zich zowel tot investeerders als tot toekomstige bewoners.

  Dit is een beleggingsopportuniteit die u niet mag laten schieten. Vastrentende beleggingen brengen amper iets op en kiezen voor de beurs brengt altijd risico’s met zich. De toplocatie, topafwerking en daaraan gekoppelde verhuurdersservice maken van Woluwe Valley een waardevast en zorgeloos alternatief.

  Afwerking van hoog niveau

  URBICOON staat garant voor een vlekkeloze en luxueuze afwerking met trendy en tijdloze ontwerpen. Uiteraard is dat voor Woluwe Valley niet anders. De appartementen krijgen een standaardinrichting van bijzonder hoog niveau. De woonruimtes zijn bekleed met tegelvloer en/of samengesteld parket, waarbij de stenen vloer van de keukens overloopt in het parket van de woonplaats. In die keuken komen de beste toestellen – Miele – en greeploze keukenkasten. Inloopdouche met design badkamermeubel, hangtoilet, thermische en akoestische isolatie volgens de laatste normen… Allemaal vanzelfsprekend.

  Urbicoon

  detalis-thumb

  Wie wil beleggen in vastgoed in grote steden zoals Brussel of Antwerpen is bij Urbicoon aan het juiste adres. Deze dynamische speler op de vastgoedmarkt wordt geleid door een enorm enthousiast team met een jarenlange ervaring in innovatieve projectontwikkeling. De vastgoedprojecten van Urbicoon bestaan hoofdzakelijk uit originele appartementen, kantoren en studentenflats. Wie ervoor kiest om te investeren in één van de vastgoedprojecten van Urbicoon zal al snel de doordachte en typische Urbicoon-mix ervaren: beleving, langetermijnvisie en kwaliteit.

  Ligging

  Woluwe Valley bevindt zich in Sint-Lambrechts-Woluwe, te midden van het prachtige Bronnenpark, Kasteel Malou, Woluwe Shopping, EUROCONTROL, NAVO, diverse Europese instellingen en de groene long rond het Universitair Ziekenhuis Saint-Luc. 

  Zeer centrale ligging

  De bereikbaarheid van dit project is optimaal, met een directe verbinding met de E40, Brussels Airport en de Brusselse Ring met diverse bus- en tramverbindingen op wandelafstand. Bovendien bevinden de Europese School Brussels II en de British School of Brussels zich vlakbij.

  Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

  Ik wens meer info
  book-thumb