Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Prachtige instapklare lofts in hippe Brusselse buurt

Dit project speelt in op de grotere vraag naar kwalitatieve woningen dan het aanbod

  • Onmiddellijke inkomsten
  • Hoog aantoonbaar nettorendement
  • Sterke Brusselse huurdersmarkt

Niet alleen de uitstekende locatie van dit nieuwbouwproject maar ook de onmiddellijke inkomsten maken van dit project een unieke investeringsopportuniteit.


Ligging in opkomende, populaire buurt

Op dit moment bestaat de Brusselse woonmarkt uit ongeveer 60% huurders, en de woonmarkt kent ook een stabiele stijging. Als investeerder is met andere woorden het ideale moment om in te spelen op die grote vraag, en het project Residentie Picard is daar de ideale gelegenheid voor. De residentie Picard bestaat uit lofts met oppervlaktes van 70 m² tot 130 m². Alle lofts zijn gekenmerkt door een hoog wooncomfort. Het project is gelegen op een uitstekende locatie, pal in een populaire, opkomende buurt tegenover Tour & Taxis.

Onmiddellijke inkomsten en hoog rendement

Voor u als potentiële investeerder is dit project echt wel een buitenkans. Eerst en vooral is er natuurlijk de residentie op zich en alle troeven ervan, en daarnaast zijn er uiteraard ook nog de financiële aspecten die een grote rol spelen. Doordat alle woonunits op dit moment reeds verhuurd zijn kunt u als eigenaar rekenen op onmiddellijke inkomsten. Daarnaast is er ook nog het hoog aantoonbaar nettorendement en het zicht op meerwaarde dat u als eigenaar hebt. De grotere vraag naar kwalitatieve woningen dan het aanbod en de sterke Brusselse huurdersmarkt zijn mooi meegenomen.

Over de projectontwikkelaar

REALIS biedt zijn investeerders all-in formules voor residentieel vastgoed, zonder kleine lettertjes, maar eenvoudige concepten én hoge rendementen. REALIS roeide met dit concept bewust in tegen de stroom. REALIS screent alle projecten uitgebreid op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten, en hanteert daarbij werkelijk de meest strenge en denkbare normen.

Realis Immo NV, Scheldestraat 9, 2000 AntwerpenJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Realis zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.