U kunt rekenen op een zorgeloze verhuur

Beheer door exploitant met 25 jaar ervaring

 • Uitstekende ligging van project

  De flats zijn gelegen in het economische hart van Vlaanderen: Antwerpen

 • Verhuur aan expats

  Expats zijn gekend als een hoogopgeleid huurpubliek

 • Zorgeloze verhuur

  Beheer is in handen van exploitant met 25 jaar ervaring

 • Project met maximale zekerheid

  Geniet 25 jaar lang van gewaarborgde huurinkomsten

 • Hoog nettorendement

  Naast een hoog rendement, heeft het project geen onvoorziene kosten en zijn er geen extra belastingen op inkomsten

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Antwerpen

 • afbeelding Budget:

  vanaf 160 000 EUR

 • afbeelding Oppervlakte:

  Verschillende opties tussen 50m² en 199m²

 • afbeelding Slaapkamer:

  1 - 3

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Een project bestaande uit twee verschillende elementen

Het gloednieuwe project van Candor is één project, maar bestaat tegelijk uit twee verschillende elementen. Enerzijds is de residentiële vleugel, anderzijds is er de hotelvleugel. De hotelvleugel van het gloednieuw project van Initium focust vooral op kortere verblijven van expats, die voor een kortere duur op hotel wensen te verblijven in Antwerpen. De residentiële vleugel focust zich dan weer op expats die voor een langere tijd in ons land wensen te verblijven.

Geniet van een zorgeloze verhuur

Naast de ligging van het project, in het hartje van Antwerpen, is ook het zorgeloze beheer een erg grote troef. Voor het hotelgedeelte van Initium werkt Candor samen met een internationale partner, met ongeveer 25 jaar ervaring waar op gerekend kan worden. Wie investeert in een hotelkamer van Initium Hotel hoeft zich dus geen zorgen te maken over de uitbating van het hotel.

Project op toplocatie

Het Initium Hotel is gelegen op een ongelofelijke toplocatie. Op wandelafstand van alle gekende toeristische trekpleisters van Antwerpen zoals de Grote Markt, Het Museum Aan de Stroom (MAS), de Schelde, de Stadsschouwburg, … Maar misschien nog belangrijker, zijn alle andere mogelijke faciliteiten die zich in de nabijgelegen omgeving van het project bevinden. Zeker voor expats die in Antwerpen wensen te verblijven, is dit een enorm grote troef.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Gelegen op uitstekende locatie in hartje Antwerpen

Het gloednieuw project Initium Hotel is gelegen in het hartje van Antwerpen, in de Plantin en Moretuslei. Dit betekent dat u zich op wandelafstand van het centraal station van Antwerpen bevindt, wat uiteraard een enorm grote troef is, zeker voor expats. Nog op een steenworp afstand bevindt zich het centrum van Antwerpen met enkele toeristische trekpleisters zoals de Grote Markt, het Rubenshuis, de Stadsschouwburg, de Schelde, het MAS, … Verder liggen er in de nabije omgeving van het project ook kantoren, parken, restaurants, bars en winkels.

Over Candor

afbeelding
Om samen te bouwen aan de buurten en steden van morgen kunt u - omwille van haar eerlijkheid, transparantie en oprechtheid - rekenen op Candor. Met deze waarden slaagt Candor erin om de juiste projecten te realiseren op de juiste bestemming en zo duurzame relaties uit te bouwen met al haar partners. Candor - Jules Bordetlaan 160/1, 1140 Evere

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -