Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Prachtige en unieke villa’s met frontline zeezicht aan de Costa del Sol

Exclusieve appartementen op enkele minuten rijden van Sotogrande

  • Exclusieve inrichting
  • Ongelofelijke locatie
  • Zeer ruime oppervlaktes

Dit exclusief project ligt op slechts enkele minuten rijden van Sotogrande in Malaga en biedt u alle luxe die u zich maar kunt bedenken gaande van domotica tot een private ingang.


Een van de mooiste projecten van het moment

Deze prachtige en unieke villa’s met frontline zeezicht aan de Costa del Sol maken eigenlijk deel uit van één van de mooiste projecten van het moment. Wat meteen opvalt is dat alle villa’s zodanig ondergronds zijn opgebouwd zodat ze allemaal in het landschap verdwijnen. De villa’s zijn gebouwd op het strand van Estepona en bieden u alle nodige luxe die u zich maar kunt inbeelden. Denk maar aan domotica, enorme glaspartijen, vier slaapkamers, vier badkamers, een afzonderlijke garage, … Kortom, als u op zoek bent naar exclusiviteit, dan hebt u deze met dit project meteen gevonden.

Gelegen op een ongelofelijke locatie

Het project, bestaande uit twee exclusieve villa’s, bevat zoals gezegd alle nodige luxe. Zo zijn er ook verschillende grote zwembaden aanwezig, een prachtige tuin, een fitness en welnessruimte die vrij te gebruiken zijn en bovendien is het volledig domein gedurende 24/7 beveiligd met een private ingang. Over de ligging van het project hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken, integendeel. Het project is gelegen op slechts een paar kilometers afstand van het gekende Sotogrande in Malaga. Daar vindt u zowat alles wat u maar kunt bedenken gaande van prachtige stranden tot winkels, golfterreinen en wandelboulevards.

Over de projectontwikkelaar

Gold Estates is actief als zowel projectontwikkelaar en aannemer. Het hoofddoel van Gold Estates als Spaanse vastgoedmakelaars is om de mensen te helpen bij de zoektocht naar een woning onder de Spaanse zon en zo hun droom te helpen vervullen. Gold Estates is dan ook enkel tevreden met perfecte panden, ongeacht het budget. Geen verrassingen dus! Gold Estates – Moeistraat 20G, 9830 St-Martens-LatemJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Gold Estates zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.