High-end afwerking van 26 appartementen

Combinatie van kwalitatieve en duurzame afwerking.

 • Kleinschalig project

  Het project bestaat uit slechts 26 appartementen.

 • Toplocatie in Brussel

  Ondanks de hoge huurprijzen bevindt dit project zich op een AAA-locatie in de vijfhoek van onze hoofdstad.

 • Vraag groter dan aanbod

  Door de grote vraag hoeft u zich geen zorgen te maken over het zoeken van huurders.

 • High-end afwerking

  Alle 26 appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt en zijn een perfecte combinatie van een kwalitatieve afwerking en een duurzame afwerking.

 • Eigen all-in verhuurdienst

  Uw vastgoedparel kunt u, zo lang u dat zelf wenst, toevertrouwen aan de eigen in-house verhuurdienst.

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Wordt voor u geregeld

 • afbeelding Locatie:

  Brussel

 • afbeelding Budget:

  vanaf 196 000 EUR

 • afbeelding Slaapkamer:

  1 - 3

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Gelegen in gezelligste buurt van Brussel

Het project Theatre 41 is het meest recente project van Candor. Het project is gelegen op een ongelooflijk prachtige locatie, namelijk in de populaire vijfhoek van Brussel, ook wel gekend als het gezelligste en momenteel meest gegeerde stukje van Brussel tussen Place St. Cathérine, Dansaert, De Beurs en de Grote Markt, allemaal op wandelafstand. Daarnaast ligt het project ook nog eens op wandelafstand van het bruisende centrum en de gloednieuwe buurt rond het Kanal-museum die momenteel in volle bloei is en niet te vergeten ook Tour & Taxis. Zo krijgt u eigenlijk een buitenkans om te investeren in één van de meest gegeerde stukjes van Brussel op dit moment.

Erg kwalitatieve afwerking

Alle 26 appartementen van Theatre 41 bestaan uit een hoogwaardige afwerking met een perfecte combinatie van zowel een kwalitatieve als een duurzame afwerking. Bij alle appartementen werd er rekening gehouden met de praktische indeling en is er erg veel aandacht voor licht en ruimte. Zo genieten alle appartementen dankzij de grote ramen van een natuurlijke lichtinval waardoor niet alleen de woonkwaliteit bevordert wordt, maar ook de leefruimte een stuk groter wordt.

Vastgoedproject met zorgeloze verhuur

Leuk om te weten is dat dit project bestaat uit slechts 26 prachtige appartementen die de nieuwe thuis zullen zijn voor heel wat internationale zakenlui, diplomaten van de Europese Unie, NATO en ook young professionals. Maar wellicht ook interessant voor u als potentiële investeerder is dat u zich van de verhuur van uw appartement helemaal niks hoeft aan te trekken omdat u deze zorgeloos kunt toevertrouwen aan BBF, de in-house verhuurdienst en marktleider in Brussel. Dit betekent dus dat alle zorgen niet voor u zijn, maar de huuropbrengsten uiteraard wel.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Project is gelegen in de vijfhoek van Brussel

Het project THEATRE 41 ligt op een echte toplocatie, in de vijfhoek van Brussel. Het project ligt op wandelafstand van Place St. Catherine, Dansaert, de Beurs en de Grote Markt. Bovendien vindt u het centrum, de nieuwe buurt rond het Kanal-museum en Tour&Taxis op een boogscheut.

Over Candor

afbeelding
Om samen te bouwen aan de buurten en de steden van morgen kunt u rekenen op Candor. Hierin werden Brussels Projects, Senior Invest en Advies & Coördinatie opgenomen. Wie samenwerkt met Candor kan rekenen op eerlijkheid, transparantie en oprechtheid. Met deze waarden slaagt Candor er in om de juiste projecten te realiseren en zo duurzame relaties uit te bouwen met alle partners. Candor - Jules Bordetlaan 160/1, 1140 Evere

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -