Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Prachtig vastgoedproject in het bruisende centrum van Brussel

High-end afwerking van 26 appartementen

  • Kleinschalig project
  • Toplocatie
  • Eigen all-in verhuurdienst

Geniet zorgeloos op korte termijn van uw huurinkomsten en op lange termijn van een mooi meerwaarde dankzij dit prachtig vastgoedproject.


Gelegen in gezelligste buurt van Brussel

Het project Theatre 41 is het laatste nieuwe project van Candor. Het project is gelegen op een ongelooflijk prachtige locatie, namelijk in de populaire vijfhoek van Brussel, ook wel gekend als het gezelligste en momenteel meest gegeerde stukje van Brussel tussen Place St. Cathérine, Dansaert, De Beurs en de Grote Markt, allemaal op wandelafstand. Daarnaast ligt het project ook nog eens op wandelafstand van het bruisende centrum en de gloednieuwe buurt rond het Kanal-museum die momenteel in volle bloei is en niet te vergeten ook Tour & Taxis. Zo krijgt u eigenlijk een buitenkans om te investeren in één van de meest gegeerde stukjes van Brussel op dit moment.

Erg kwalitatieve afwerking

Alle 26 appartementen van Theatre 41 bestaan uit een hoogwaardige afwerking met een perfecte combinatie van zowel een kwalitatieve als een duurzame afwerking. Bij alle appartementen werd er rekening gehouden met de praktische indeling en is er erg veel aandacht voor licht en ruimte. Zo genieten alle appartementen dankzij de grote ramen van een natuurlijke lichtinval waardoor niet alleen de woonkwaliteit bevordert wordt, maar ook de leefruimte een stuk groter wordt.

Vastgoedproject met zorgeloze verhuur

Leuk om te weten is dat dit project bestaat uit slechts 26 prachtige appartementen die de nieuwe thuis zullen zijn voor heel wat internationale zakenlui, diplomaten van de Europese Unie, NATO en ook young professionals. Maar wellicht ook interessant voor u als potentiële investeerder is dat u zich van de verhuur van uw appartement helemaal niks hoeft aan te trekken omdat u deze zorgeloos kunt toevertrouwen aan BBF, de in-house verhuurdienst en marktleider in Brussel. Dit betekent dus dat alle zorgen niet voor u zijn, maar de huuropbrengsten uiteraard wel.

Over de projectontwikkelaar

Om samen te bouwen aan de buurten en de steden van morgen kunt u rekenen op Candor. Hierin werden Brussels Projects, Senior Invest en Advies & Coördinatie opgenomen. Wie samenwerkt met Candor kan rekenen op eerlijkheid, transparantie en oprechtheid. Met deze waarden slaagt Candor er in om de juiste projecten te realiseren en zo duurzame relaties uit te bouwen met alle partners. Candor - Jules Bordetlaan 160/1, 1140 EvereJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Candor zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.