Gated community met slechts 30 huizen

London is slechts twee uur weg met de trein

 • 2 jaar gegarandeerd rendement

  Geniet van een nettorendement van 6%

 • Ideaal gelegen

  Project is gelegen nabij Chesterfield en Sheffield, op 2 uur van London

 • Natuur is vlakbij

  Op wandelafstand ligt Peak District, één van de bekendste natuurreservaten in Engeland

 • Bijzonder eco-vriendelijk project

  Het project heeft een energiescore van 80% hernieuwbare energie

 • Gated community

  Het project bestaat uit een gated community met 30 huizen

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  6%

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Poolsbrook

 • afbeelding Budget:

  vanaf 123 000 EUR

 • afbeelding Oppervlakte:

  Verschillende opties tussen 50m² en 99m²

 • afbeelding Slaapkamer:

  2 - 3

Uitgebreide informatie

Prachtig project in Engeland

Wie op zoek is naar een leuke investeringsmogelijkheid, heeft deze met het project Chesterfield Woodlands zeker en vast gevonden. Het project werkt volgens het principe van een gated community, dit is een woonwijk waarvan alle in- en uitgangen afgesloten zijn ter controle. De wijk bij dit project bestaat uit 30 huizen die elk op wandelafstand liggen van het groene centrum. Dit is dus echt ideaal voor families en voor gepensioneerden. Je hebt niet alleen een eigen tuin, maar je leeft er ook in het groen en je woont nabij de stad.

Huuropbrengst van 6%

Na aftrek van alle managementkosten ligt de netto huuropbrengst van dit project op 6%. Dit kunt u vergelijken met een studio of een éénpersoonsflat in het hart van een grootstad zoals bijvoorbeeld Liverpool. Mooi meegenomen is dat de ontwikkelaar zelf nog een garantie van twee jaar aanbiedt, zodat u de eerste twee jaar geen risico hoeft te nemen. Bovendien zoekt het professioneel management voor u niet alleen de huurders, maar ze staan ook in voor herstellingen en ze innen ook de huur.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Op 15 minuten van Chesterfield

Naast de energiescore van 80% hernieuwbare energie, is de uitstekende ligging van het project één van de grootste troeven. De gated community met 30 huizen is gelegen op slechts 15 minuten van het boomende Chesterfield en op slechts een klein halfuur rijden van Sheffield. Het prachtig natuurreservaat Peak District ligt op slechts een halfuurtje rijden en ook de hoofdstad London is vlot bereikbaar met de trein.

Over UKvastgoed

afbeelding
Wie op zoek is naar een veilige en rendabele investering, kan op UKvastgoed.be rekenen. Bij UKvastgoed.be geloven ze steevast dat vastgoed een belangrijk onderdeel moet zijn van elke beleggingsportefeuille op langere termijn. Alle projecten die door UKvastgoed voorgesteld worden, voldoen aan vijf basiscriteria: betrouwbare partners op lange termijn, hoge jaarlijkse opbrengst, een minimum aan management-tijd, vooraf geregelde exit indien mogelijk. UKvastgoed - Beatrijslaan 6, 1850 Grimbergen

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -