Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Prachtig project in het Eifelpark nabij Kronenburg

Geniet van een idyllische ligging met prachtig uitzicht

  • zorgeloze investering
  • betaal geen BTW
  • interessant rendement

Investeer in één van deze drie prachtige vrijstaande villa's in een zeer natuurlijke omgeving nabij een stuwmeer.


Zorgeloze verhuur in prachtige omgeving

Wie op zoek is naar een goede investering of naar een leuk tweede verblijf op een unieke locatie of eventueel een combinatie van beide, zal ongetwijfeld erg gecharmeerd zijn door dit prachtige project. In het prachtig Eifelpark Kronenburger See, gelegen tussen het stuwmeer Kronenburger See en het pittoreske dorpje Kronenburg kun je investeren in een prachtige vakantiewoning. Het grote voordeel? De investering is volledig zorgeloos en je hoeft als eigenaar/verhuurder niet in te staan voor de verhuur en hoeft je dus van niets aan te trekken.

Kies uit drie verschillende villa’s

Als investering kun je in het park kiezen uit drie verschillende type’s van villa’s. Zo is er de Villa Linda, de Villa Astoria en de Villa Silvretta. Het verschil tussen de drie villa’s is de bewoonbare oppervlakte die varieert van 148 m² tot 180 m². Bijgevolg is ook het aantal slaapkamers verschillend, zo vind je in de Villa Linda 3 slaapkamers terwijl je in Villa Silvretta 6 slaapkamers vindt. In elke villa bevindt er zich ook een sauna en je kunt er ook genieten van het prachtig panoramaterras. De instapkosten voor één van deze drie villa’s variëren van 268.300 euro tot 326.300, alle kosten inclusief.

Over de projectontwikkelaar

In zowel de Benelux als Duitsland ontwikkelt Euroresorts unieke recreatieve projecten op zeer leuke en bijzondere locaties. Alle projecten van Euroresorts beantwoorden aan de recreatieve behoeften volgens de laatste trends, normen en designs. Daarnaast worden alle projecten duurzaam gebouwd, zodat de kwaliteit van de recreatieparken ook voor de volgende generaties gewaarborgd kan worden. Euroresorts - Pauwengraaf 87, 3640 MaasmechelenJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Euroresorts zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.