Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Prachtig nieuwbouwproject in Nieuwpoort

Uw appartement aan de Belgische kust met zicht op de polders en water, grote terrassen en perfecte oriëntatie

  • +4% bruto huurinkomsten per jaar
  • Ook voor eigen gebruik van uw appartement aan zee
  • Professioneel en efficiënt beheer door een erkend rentmeester

Dit nieuwbouwproject in Nieuwpoort is ideaal voor diegenen die budgetvriendelijk willen investeren of een spreiding wensen van hun vermogen! Deze investering levert een gegarandeerd inkomen op van 4% op 5 jaar en wordt vastgelegd via notariële akte. Afhankelijk van uw inbreng kunt u uw participatie verhogen per schijf van 10%.


Heel wat mensen zijn de laatste tijd op zoek naar een manier waarop hun spaargeld toch nog geld zou kunnen opbrengen. De banken hebben de rente op de traditionele spaarboekjes verlaagd tot een historisch laagtepunt, waardoor het spaargeld op spaarboekjes dus eigenlijk niks meer opbrengt. Investeren in vastgoed is een mogelijke oplosing.

Uniek project

Dit uniek project in Nieuwpoort is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een project met een lage instapdrempel. Dit project biedt investeerders namelijk de mogelijkheid om reeds vanaf €30.000 te investeren in onroerend goed. Wanneer je beslist om mee te investeren in dit project, beslis je om te investeren in een project waarbij je een gegarandeerd inkomen krijgt van 4% op 5 jaar tijd. Ook is er zeker en vast sprake van een opbouw van meerwaarde.

Prachtige ligging

Het project is gelegen in Nieuwpoort. Nieuwpoort is één van de meest toeristische badsteden aan onze Belgische kust. Mooi winkels van gekende merken, een natuurlijke omgeving, prachtige stranden, gezellige restaurants en cafés, … Nieuwpoort is de ideale plaats om te investeren in een budgetvriendelijke vastgoedproject.
Disclaimer: dit aanbod valt buiten het kader van de prospectuswet.

Over de projectontwikkelaar

De laatste jaren is investeren in vastgoed erg populair geworden. Dit heeft vooral te maken met het feit dat zowat alle grote banken hebben beslist om de rente op de traditionele spaarboekjes tot een absoluut minimum te verlagen. Vastgoed is en blijft dan ook een erg stabiele investering en daar speelt Belgium Family Invest handig op in. Zo kun je dankzij Belgium Family Invest al investeren in en mede-eigenaar worden van een prachtig nieuwbouwappartement op een toplocatie vanaf slechts €30.000. Belgium Family Invest NV - Merelbekestraat 3, 9090 MelleJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Belgium Family Invest zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.