Grandioos en multifunctioneel nieuwbouwproject nabij talloze Europese instellingen

Project met hoogwaardige uitstraling

 • Project gelegen op toplocatie

  Project is gelegen op wandelafstand van de NAVO

 • Verhuren aan betrouwbare huurders

  De huurders, expats, staan bekend als erg betrouwbare huurders

 • Geniet van een mooi nettorendement

  Als u investeert in dit project, dan geniet u van een gemiddeld nettorendement van 5,70%

 • Lage instapprijs

  Wie wenst te investeren in dit project, kan dat doen vanaf €143.463

 • Zorgeloze investering

  Een verhuurspecialist ontfermt zich over de verhuur

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  5.7%*

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Brussel

 • afbeelding Budget:

  vanaf 143 463 EUR

 • afbeelding BTW:

  21%


* Onder voorwaarden van financiering

Uitgebreide informatie

Nieuwbouwproject op uitstekende locatie

Het nieuwbouwproject Residence Nateau is een prachtig hedendaags complex dat bestaat uit aan elkaar geschakelde gebouwen waaronder zakenflats, commerciële gebouwen en een kinderdagverblijf. Het pand is modern maar tegelijk ook statig en bestaat uit flats met 1 tot 3 slaapkamers. Elke flat heeft een zonnig terras en parkeergelegenheid, wat uiteraard mooi meegenomen is. Naast deze voordelen is er natuurlijk ook nog de ligging van het project. Gelegen op amper vijf kilometer van het Diegem bedrijvenpark en heel wat verschillende Europese instellingen zoals bijvoorbeeld de NAVO. De unieke ligging in combinatie met de hoogwaardige uitstraling van het project zorgen ervoor dat dit project erg geliefd is bij een betrouwbaar huurderspubliek (expats).

Zorgeloze investering met hoog nettorendement

Residence Nateau is de ideale investeringsopportuniteit. Als eigenaar van één van de flats van Residence Nateau hoeft u zich over niets zorgen te maken. Een verhuurspecialist ontfermt zich namelijk over de verhuur van uw flat. Bovendien bestaat de Brusselse woonmarkt voor maar liefst 60% uit huurders, waardoor de verhuur van uw flat bijna vanzelfsprekend is. Naast de zorgeloosheid geniet u als investeerder ook van een gemiddeld nettorendement van 5,70% onder voorbehoud van financiering.

afbeelding
afbeelding
afbeelding


Project situeert zich op topligging

Residence Nateau bevindt zich op slechts vijf kilometer van het bedrijvenpark in Diegem en heel wat verschillende Europese instellingen zoals bijvoorbeeld de NAVO. Deze centrale ligging is overigens erg geliefd bij expats, die erom bekendstaan om erg betrouwbare huurders te zijn. Bovendien situeert het centrum van Diegem zich op wandelafstand.

Over Realis

afbeelding
REALIS biedt zijn investeerders all-in formules voor residentieel vastgoed, zonder kleine lettertjes, maar eenvoudige concepten én hoge rendementen. REALIS roeide met dit concept bewust in tegen de stroom. REALIS screent alle projecten uitgebreid op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten, en hanteert daarbij werkelijk de meest strenge en denkbare normen. Realis Immo NV, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -