Lage instapprijs voor vastgoed

Project is tevens een zorgeloze investering

 • Zorgeloze investering

  Het beheer en de verhuur is in handen van de uitbater

 • Betaal minder belastingen

  Dankzij de fiscale optimalisatie betaalt u minder belastingen

 • Project met lage instapprijs

  Investeer vanaf slechts €125.000 in dit project

 • Gelegen op toplocatie

  Het project is centraal gelegen in de Eurometropool Lille-Kortrijk-Doornik

 • Kies uw eigen hotelkamer

  Neem uw tijd en kies zelf in welke hotelkamer u wenst te investeren

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Kortrijk

 • afbeelding Budget:

  vanaf 119 497 EUR

 • afbeelding Slaapkamer:

  1

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Al jarenlang is vastgoed een van de meest veilige en meest tastbare oplossingen waardoor je spaargeld meer opbrengt. Zeker nu, in tijden waarin de rente op de spaarboekjes door de banken verlaagd is naar een absoluut dieptepunt, is investeren in hotelvastgoed een uitstekende oplossing. Door te investeren in hotelvastgoed geef je eigenlijk al het werk uit handen aan een professionele uitbater. Als investeerder hoef je je enkel en alleen bezig et houden met het nuttig besteden van je opbrengsten.

Het concept

Het concept van deze investeren is eigenlijk vrij simpel. Het hotel waarin je kunt investeren ligt op een uitstekende locatie, pal in het ondernemerscentrum van Kortrijk. Bovendien ligt het toeristisch centrum van Kortrijk met tal van leuke winkels, gezellige restaurants en typische cafés op slechts enkele minuten rijden van het hotel.

Mooie opbrengsten

Wie investeert in het ibis Styles hotel kan steevast rekenen extra inkomsten. Deze inkomsten komen voort uit de kamers, de bar, het restaurant en de seminarieruimtes. Bovendien kun je als investeerder ook gebruik maken van extra aftrekposten. Wetende dat een lening nog nooit zo goedkoop was als vandaag, is dit dus de ideale manier om je spaargeld opnieuw te laten renderen.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Gelegen op toplocatie

Vlotte bereikbaarheid is voor een investeringsproject van goudwaarde. Dit project is gelegen nabij Frankrijk en op wandelafstand van de centrumstad Kortrijk. De regio rond het hotel doormaakt een ongelofelijke evolutie en ligt in de nabije omgeving van één van de grootste ziekenhuizen van België, Barco, Kinepolis, Kortrijk Xpo, …

Over Chateau Residenties

afbeelding
Al meer dan 40 jaar lang is Chateau Residenties niet alleen een echt begrip voor vastgoed aan de kust, maar het is ook één van de grootste projectontwikkelaars voor beleggingsvastgoed en 2de verblijven in ons land. Het vastgoedaanbod van Chateau Residenties situeert zich voor het grootste deel aan de Oostkust van ons land in belangrijke badsteden zoals Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, … Chateau Residenties - Archimedesstraat 7, 8400 Oostende

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -