Aankoopprijs:

104.500

Aankoopprijs incl. BTW
en kosten:

104.500

Huurprijs in :
Huurprijs / m²:

0

Bruto rendement:

0,00%

Parking onder het hotel, vlakbij de luchthaven

"Excelsiorlaan 18, 1930 Zaventem "

  • Type
  • Parkeerplaats
  • Toestand
  • Nieuw

Ja, stuur me vrijblijvend een brochure

*velden met een sterretje zijn verplicht.

Track.be respecteert uw privacy. Uw gegevens worden enkel doorgestuurd naar deze projectontwikkelaar. Deze worden nooit doorverkocht of doorgegeven aan derden.

Meer Details

De 178 ondergrondse parkeerplaatsen liggen direct, verspreid over drie ondergrondse niveaus, onder het Mövenpick Brussels Airport hotel. De rotatieparking is uitgerust voor de 21ste eeuw, met de meest recente voorzieningen voor elektrische wagens. Daarmee wordt er tegemoet gekomen aan de vraag naar een ecologisch verantwoorde parking en willen we de vraag naar een groene economie ondersteunen. Zowel hotelgasten, zakelijke en particuliere gebruikers kunnen van deze parkings gebruik maken.

Chateau Residenties

detalis-thumb

Al meer dan 40 jaar lang is Chateau Residenties niet alleen een echt begrip voor vastgoed aan de kust, maar het is ook één van de grootste projectontwikkelaars voor beleggingsvastgoed en 2de verblijven in ons land. Het vastgoedaanbod van Chateau Residenties situeert zich voor het grootste deel aan de Oostkust van ons land in belangrijke badsteden zoals Oostende, Blankenberge, Zeebrugge, …

Ligging

Prachtige nieuwbouwparking gelegen op amper zes minuten van Brussels Airport

Vrijblijvend meer info of een brochure ontvangen?

Ik wens meer info
book-thumb