Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Parkeer uw geld veilig, beleg in publieke parkings

Een perfect alternatief voor wie wil investeren maar liever geen klassiek vastgoed aankoopt.

  • Heel eenvoudig en geen extra werk
  • Lage instapbedragen
  • De uitbater regelt alles

Beleggen in parkings is een zorgeloze en stabiele investering. Steeds meer steden maken zones betalend. In het centrum is gratis parkeren steeds vaker een uitzondering. Investeer daarom mee in publieke parkings en verzeker u van een investering met een hoog potentieel.


Tastbaar vastgoed met potentieel

Het is algemeen geweten dat Belgen zich graag met de auto verplaatsen en dat het aantal voertuigen de voorbije jaren enorm toegenomen is. Doordat alle voertuigen in ons land gemiddeld 90% van de tijd stilstaan is de vraag naar een parkeerplaats enorm gestegen.

Zonder problemen verhuren

Het leuke aan parkeerplaatsen is dat u kan beleggen zonder problemen. Hiermee bedoelen we dat u door te investeren in een parkeerplaats eigenaar kan worden van zo’n parkeerplaats, samen met Creaparking. Door eigenaar te worden van een parkeerplaats geeft u automatisch toestemming aan de uitbater om deze parkeerplaats voor u te verhuren. Doordat de uitbating gebeurt in samenwerking met een internationale gekende speler kunt u met het volste vertrouwen investeren.

Lage instapkosten en onderhoudskosten

Het grote verschil tussen een parkeerplaats en klassiek vastgoed is dat de aankoopprijs van een parkeerplaats relatief laag ligt. Overigens hoeft u zich ook helemaal geen zorgen te maken wat het onderhoud van de parkeerplaats betreft. Ook hebt u bij een parkeerplaats weinig tot geen kans op huurschade, wat de kosten alleen maar kan beperken.

Over de projectontwikkelaar

De projectontwikkelaar Creadomus is gespecialiseerd in zowel de uitbouw als de exploitatie van verschillende soorten vastgoed zoals toeristisch vastgoed, tweede verblijven, publieke parkings en sociaal vastgoed. Alle projecten die door Creadomus opgezet worden, worden open gesteld voor individuele beleggers zoals bijvoorbeeld particulieren, managementvennootschappen en patrimoniumvennootschappen. Creadomus biedt z’n klanten steeds een volledig service aan.

Creadomus – Kortrijksesteenweg 1041-1043, 9051 Sint-Denijs-WestremJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Creaparking zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.