Geen gedoe met reparaties, onderhoud en het zoeken van huurders...

Verzilver het parkeertekort in grootsteden door uw kapitaal te beleggen in publieke parkings

 • Populair alternatief voor traditioneel vastgoed

  Een rendabele investering, zonder het gedoe van huizen en appartementen

 • Nu ook toegankelijk voor particulieren

  Daar waar investeren in parkings vroeger enkel mogelijk was voor steden, fondsen of gefortuneerde families

 • Samenwerking met gekende spelers

  Naast eigen uitbating gaat Creaparking ook samenwerkingen aan met Interparking, Qpark, Apcoa en Indigo

 • Geen ingewikkelde investering

  U investeert in eenvoudige autoplaatsen die verhuurd worden aan abonnementhouders of mensen die betalen per uur.

 • Mooi toekomstperspectief

  Gratis parkeren in het centrum is nog een zeldzaamheid. Investeer mee in het parkeertekort en de stijgende vraag naar parkings.

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Meerdere locaties

 • afbeelding Budget:

  vanaf 92 985 EUR

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Tastbaar vastgoed met potentieel

Het is algemeen geweten dat Belgen zich graag met de auto verplaatsen en dat het aantal voertuigen de voorbije jaren enorm toegenomen is. Doordat alle voertuigen in ons land gemiddeld 90% van de tijd stilstaan is de vraag naar een parkeerplaats enorm gestegen.

Zonder problemen verhuren

Het leuke aan parkeerplaatsen is dat u kan beleggen zonder problemen. Hiermee bedoelen we dat u door te investeren in een parkeerplaats eigenaar kan worden van zo’n parkeerplaats, samen met Creaparking. Door eigenaar te worden van een parkeerplaats geeft u automatisch toestemming aan de uitbater om deze parkeerplaats voor u te verhuren. Doordat de uitbating gebeurt in samenwerking met een internationale gekende speler waaronder Qpark, Apcoa en Indigo, kunt u met het volste vertrouwen investeren.

Lage instapkosten en onderhoudskosten

Het grote verschil tussen een parkeerplaats en klassiek vastgoed is dat de aankoopprijs van een parkeerplaats relatief laag ligt. Overigens hoeft u zich ook helemaal geen zorgen te maken wat het onderhoud van de parkeerplaats betreft. Ook hebt u bij een parkeerplaats weinig tot geen kans op huurschade, wat de kosten alleen maar kan beperken.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Parkings op A-locaties

Creaparking exploiteert in België, Frankrijk en Duitsland publieke parkeergarages op belangrijke locaties. Daarin bieden ze aan particuliere beleggers de mogelijkheid aan om individuele parkeerplaatsen te kopen. Deze parkeerplaatsen worden onderhouden door erkende bedrijven uit de sector.

Na een goed gesprek gaat Creaparking met u op zoek naar de meest passende investering. De bieden begeleiding van bij het eerste gesprek tot en met de eerste uitbetalingen van uw huurinkomsten.

Over Creaparking

De projectontwikkelaar Creadomus is gespecialiseerd in zowel de uitbouw als de exploitatie van verschillende soorten vastgoed zoals toeristisch vastgoed, tweede verblijven, publieke parkings en sociaal vastgoed. Alle projecten die door Creadomus opgezet worden, worden open gesteld voor individuele beleggers zoals bijvoorbeeld particulieren, managementvennootschappen en patrimoniumvennootschappen. Creadomus biedt z’n klanten steeds een volledig service aan. Creadomus – Kortrijksesteenweg 1041-1043, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -