Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Nieuwe alleenstaande villa’s in Benijofar, Orihuela Costa

In de nabije omgeving liggen populaire golfbanen en het commerciële centrum van Benimar

  • 2 slaapkamers, 2 badkamers
  • Aangelegde tuin met zwembad
  • Lage instapprijs

Met een instapprijs van slechts €179.900 is dit project een echte topper. Elke woning bevat alles wat u nodig hebt om ter plaatse volop te kunnen genieten van de Spaanse zon.


Verhouding prijs/kwaliteit is ongelofelijk

Een project met een dergelijke verhouding prijs/kwaliteit als dit project zal u niet gauw vinden. Met een instapprijs van slechts €179.900 euro is dit project een echte buitenkans als we spreken over investeringsopportuniteiten. Dit project, gelegen in Benijofar, bestaat uit nieuwe, moderne, alleenstaande woningen. Alle woningen zijn gelegen op wandelafstand van het commerciële centrum van Benimar en liggen op slechts enkele minuten rijden van de winkelstraten van Benijofar. Mooi meegenomen voor mensen die van golfen houden is dat het project omgeven is door enkele grote, populaire golfbanen van de regio: La Marquesa Golfcourse is een voorbeeld van zo’n golfbaan. Wie na het golfen nog wat wil genieten van de zon kan dat doen aan de nabijgelegen stranden van Guardamar. Deze bevinden zich op slechts 10 minuten afstand.

Veel woning voor een relatief lage prijs

Ondanks de instapprijs van slechts €179.900 krijgt u hiervoor heel veel terug. Zo hebben alle woningen twee slaapkamers en twee badkamers. Verder is er ook een open leefruimte voorzien van een volledig geïnstalleerde keuken. Buiten bevindt zich de aangelegde tuin met bijhorend zwembad, oprit voor uw wagen en een prachtig solarium om volop te kunnen genieten van de Spaanse zon.

Over de projectontwikkelaar

Gold Estates is actief als zowel projectontwikkelaar en aannemer. Het hoofddoel van Gold Estates als Spaanse vastgoedmakelaars is om de mensen te helpen bij de zoektocht naar een woning onder de Spaanse zon en zo hun droom te helpen vervullen. Gold Estates is dan ook enkel tevreden met perfecte panden, ongeacht het budget. Geen verrassingen dus! Gold Estates – Moeistraat 20G, 9830 St-Martens-LatemJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Gold Estates zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.