Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Nieuwbouwvilla’s in San Pedro del Pinatar vlakbij Mar Menor

Project is gelegen nabij winkels, uitgaansgelegenheden, restaurants en golfbanen.

  • Extra solarium van 54 m²
  • 3 slaapkamers, 2 badkamers
  • Eigen, privé zwembad

Ondanks de lage instapprijs, heeft dit project heel wat leuke troeven zoals een privé zwembad, solarium van 54 m², 3 slaapkamers, 2 badkamers, ... Hierdoor wordt dit project wel erg interessant.


Prachtig project met lage instapprijs

Mensen die op zoek zijn naar een interessant investeringsproject waarbij de instapprijs erg toegankelijk is, hoeft niet langer te zoeken. Dit prachtig nieuwbouwcomplex gelegen in Las Esperanzas nabij Murcia bestaat uit zes verschillende villa’s die elk drie slaapkamers hebben. Verder heeft elke villa ook twee badkamers en een eigen, privé zwembad. Elke villa is op uitgerust met een erg ruime keuken waar zich alle elektrische toestellen bevinden. Leuk is dat de leefruimte uitkijkt op het zwembad en erg lichtrijk is. Mooi meegenomen is dat er ook in de prijs die u betaalt een solarium van maar liefst 54 vierkante meter inbegrepen is. Dit is natuurlijk ideaal wanneer u eens samen met vrienden een barbecue organiseert of wanneer u samen met uw partner wil genieten van de prachtige zonsondergang.

Project wordt interessant door extra troeven

Op zich is dit project alvast een erg interessant investeringsproject. Maar in vergelijking met andere, gelijkaardige projecten, heeft dit project nog enkele andere troeven. Zo ligt de residentie eigenlijk tussen twee verschillende zeeën, de Middellandse zee en de Mar Menor. Dat gebied waarin het project gelegen is, is gekend voor het warme water en het hoge zoutgehalte. Bovendien is het ook een van de grootste zoutmeren van Europa. Winkels, uitgaansgelegenheden en restaurants liggen dan weer op loopafstand, net als verschillende golfbanen.

Over de projectontwikkelaar

Gold Estates is actief als zowel projectontwikkelaar en aannemer. Het hoofddoel van Gold Estates als Spaanse vastgoedmakelaars is om de mensen te helpen bij de zoektocht naar een woning onder de Spaanse zon en zo hun droom te helpen vervullen. Gold Estates is dan ook enkel tevreden met perfecte panden, ongeacht het budget. Geen verrassingen dus! Gold Estates – Moeistraat 20G, 9830 St-Martens-LatemJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Gold Estates zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.