Clicky

Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Nieuwbouwappartementen in het hartje van Oostende

Elke maand een huurbezetting van 100% en een stabiel inkomen voor 27 jaar lang. Onmogelijk denkt u? Residentie 27, gelegen in de koningin der badsteden, biedt u deze unieke kans. Deze investering start vanaf € 159995.

Locatie: België: kust

Budget: €159995

Gratis brochure vragen: http://verhuurgarantie.be/

Investeren in vastgoed is de toekomst

De traditionele spaarrekeningen brengen weinig tot niets meer op. Regelmatig verschijnen berichten in de media die nog maar eens aankondigen dat de banken de rente op de spaarboekjes verlagen, tot een absoluut dieptepunt. Hierdoor gaan veel mensen op zoek naar een alternatief, waardoor hun spaargeld toch nog rendabel kan zijn.

Prachtig vastgoedproject in het hartje van Oostende

Dit prachtig nieuwbouw vastgoedproject in het hart van Oostende is een voorbeeld van zo’n vastgoedproject. Residentie 27 ligt op een gunstige afstand van alle leuke plekjes in Oostende en is bovendien makkelijk te bereiken. Maar het leuke aan Residentie 27 is dat u maar liefst 27 jaar lang geniet van een huurbezetting van maar liefst 100%..

27 jaar lang verhuurgarantie

Het unieke aan dit prachtige project is dat Residentie 27 u maar liefst 27 jaar lang verhuurgarantie biedt. Met andere woorden: u bent dus gedurende 27 jaar lang zeker van een vaste huur en dus ook een vast inkomen. Elke maand geniet Residentie 27 van een huurbezetting van maar liefst 100% wat dus betekent dat dit een stabiel inkomen garandeert. Ook als uw appartement niet verhuurd is, ontvangt u nog steeds opbrengsten, ook als de huurder in het ergste geval de maandelijkse huur niet betaalt. Elke maand opnieuw.