Kleinschalig project met slechts 12 appartementen

De appartementen hebben telkens 1 of 2 slaapkamers

 • Prachtig nieuwbouwproject

  Een groot voordeel van een nieuwbouwproject is dat u de eerstkomende jaren geen kosten zal hebben aan bijvoorbeeld renovaties.

 • Strand op 350 meter

  De residentie is gelegen op slechts 350 meter van het strand.

 • Alle nodige faciliteiten in de nabije omgeving

  Doordat alle nodige faciliteiten zoals bijvoorbeeld winkels in de nabije omgeving gelegen zijn, hebt u in principe geen wagen nodig.

 • Heel veel voorzieningen

  Het gebouw is uitgerust met een gemeenschappelijk zwembad met zoutwater en een sauna.

 • Lage instapprijs

  Met een prijs vanaf €119.000 is dit project ideaal voor wie wenst te investeren in een project met een lage instapprijs.

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Onbekend

 • afbeelding Locatie:

  Torrevieja

 • afbeelding Budget:

  vanaf 119 000 EUR

 • afbeelding Oppervlakte:

  Verschillende opties tussen 50m² en 99m²

 • afbeelding Slaapkamer:

  1 - 2

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Kleinschalig gebouw op ideale ligging

Wanneer we van een ideaal investeringsproject spreken op een ideale ligging, dan voldoet dit project ongeveer aan alle voorwaarden. Dit prachtig nieuw project met 12 nieuwbouw appartementen bevindt zich in het centrum van het prachtige Torrevieja en bestaat uit slechts vijf verdiepingen. In totaal zijn er 12 appartementen met telkens één of twee slaapkamers. Dat het gebouw zich op een ongelofelijke ligging bevindt, wordt al snel duidelijk als u weet dat het strand va El Cura slechts 350 meter wandelen is. Ook hebt u geen wagen nodig, omdat alle nodige faciliteiten zich in de onmiddellijke omgeving van het gebouw bevinden.

Erg goed uitgeruste appartementen

Ondanks de lage instapprijs van dit project, zijn wel alle nodige factoren aanwezig om er uitermate te kunnen genieten. Zo is er een gemeenschappelijk zwembad met zoutwater en een deugddoende sauna. De twee (duurdere) penthouses beschikken elk over een eigen solarium waar u bovendien ook een prachtig zicht hebt over de zee. Verder bevat elk appartement een ruime woonruimte met daarbij een open keuken die reeds volledig geïnstalleerd is. De badkamers worden verwarmd door middel van vloerverwarming.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Alle faciliteiten in de nabije omgeving

Het kleinschalig gebouw met slechts 12 appartementen situeert zich pal in het centrum van het gekende Torrevieja. Het strand El Cura bevindt zich op slechts 350 meter en verder liggen alle nodige faciliteiten in de nabije omgeving van het gebouw. Daardoor heeft u in principe geen (extra) wagen nodig.

Over Gold Estates

afbeelding
Gold Estates is actief als zowel projectontwikkelaar en aannemer. Het hoofddoel van Gold Estates als Spaanse vastgoedmakelaars is om de mensen te helpen bij de zoektocht naar een woning onder de Spaanse zon en zo hun droom te helpen vervullen. Gold Estates is dan ook enkel tevreden met perfecte panden, ongeacht het budget. Geen verrassingen dus! Gold Estates – Moeistraat 20G, 9830 St-Martens-Latem

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -