Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Nieuw project met 12 appartementen in het centrum van Torrevieja

Prachtige appartementen met alle nodige faciliteiten in de nabije omgeving

  • Nieuwbouw appartementen
  • Strand op 350 meter
  • Alle nodige comfort aanwezig

Dit project is de ideale investering voor wie wil investeren in vastgoed met een lage instapprijs. De ideale ligging en de uitrusting van de appartementen maken van dit project de ideale investeringsopportuniteit.


Kleinschalig gebouw op ideale ligging

Wanneer we van een ideaal investeringsproject spreken op een ideale ligging, dan voldoet dit project ongeveer aan alle voorwaarden. Dit prachtig nieuw project met 12 nieuwbouw appartementen bevindt zich in het centrum van het prachtige Torrevieja en bestaat uit slechts vijf verdiepingen. In totaal zijn er 12 appartementen met telkens één of twee slaapkamers. Dat het gebouw zich op een ongelofelijke ligging bevindt, wordt al snel duidelijk als u weet dat het strand va El Cura slechts 350 meter wandelen is. Ook hebt u geen wagen nodig, omdat alle nodige faciliteiten zich in de onmiddellijke omgeving van het gebouw bevinden.

Erg goed uitgeruste appartementen

Ondanks de lage instapprijs van dit project, zijn wel alle nodige factoren aanwezig om er uitermate te kunnen genieten. Zo is er een gemeenschappelijk zwembad met zoutwater en een deugddoende sauna. De twee (duurdere) penthouses beschikken elk over een eigen solarium waar u bovendien ook een prachtig zicht hebt over de zee. Verder bevat elk appartement een ruime woonruimte met daarbij een open keuken die reeds volledig geïnstalleerd is. De badkamers worden verwarmd door middel van vloerverwarming.

Over de projectontwikkelaar

Gold Estates is actief als zowel projectontwikkelaar en aannemer. Het hoofddoel van Gold Estates als Spaanse vastgoedmakelaars is om de mensen te helpen bij de zoektocht naar een woning onder de Spaanse zon en zo hun droom te helpen vervullen. Gold Estates is dan ook enkel tevreden met perfecte panden, ongeacht het budget. Geen verrassingen dus! Gold Estates – Moeistraat 20G, 9830 St-Martens-LatemJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Gold Estates zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.