Geen gedoe met het zoeken van studenten. Geen inkomstenverlies indien de koten niet verhuurd zijn.

Investeren in studentenkoten op deze toplocatie in centrum Leuven is kiezen voor een onmiddellijk rendement zonder zorgen.

 • Absolute toplocatie in centrum Leuven

  Enorme vraag naar studentenflats met centrale ligging

 • Investeer in reeds verhuurde studentenflats

  Alle flats in dit studentenhuis zijn bewoonbaar sinds september 2017 én ondertussen ook allemaal verhuurd

 • Ga voor gewaarborgde inkomsten

  Ook wanneer uw studentenflat niet verhuurd zou zijn, heeft u gewaarborgde inkomsten dankzij de huurgarantie, gewaarborgd door Realis gedurende de looptijd van het contract.

 • Hoog nettorendement vanaf 4,69%

  Hoog aantoonbaar nettorendement vanaf 4,96%

 • Betaal 0% BTW op deze aankoop

  Verkoop volledig onder registratie (geen btw). Voorwaarden op aanvraag

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  4.69%*

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Leuven

 • afbeelding Budget:

  vanaf 144 500 EUR

 • afbeelding Slaapkamer:

  1

 • afbeelding BTW:

  0%


* Onder voorwaarden van financiering

Uitgebreide informatie

Centrale ligging van het project

Door het grote aantal nieuwe inschrijvingen is de vraag naar studentenflats met een centrale ligging jaarlijks vaak groter dan het aanbod van dergelijke studentenflats. Daarom is dit project voor investeerders een echte buitenkans. De campus heeft een ongelofelijke centrale ligging en ligt op wandel- en fietsafstand van de grootste campussen en faculteiten. Erg leuk is dat alle flats 100% instapklaar zijn en dat het project bestaat uit een mix van flats met enerzijds en industrieel interieur en anderzijds een meer afgewerkte look. Bovendien is elke flat ook gemeubeld, geschilderd en dus volledig instapklaar. Andere voorzieningen zijn eigen sanitair, eigen douche, internetaansluiting, gemeenschappelijke keuken en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Geniet van onmiddellijke opbrengsten

Wie investeer in Campus Kliniek in het hart van Leuven, kiest ervoor om te investeren in een rendabel vastgoedproject waarbij u als investeerder meteen onmiddellijke opbrengsten genereert. Als u als ouder van een (toekomstige) student ervoor kiest om te investeren in dit project, dan bespaart u eigenlijk de maandelijkse huurkosten uit gedurende de studententijd van uw kind en kunt u na deze periode het vastgoed blijven verhuren.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Toplocatie in de bruisende studentenstad Leuven

Nieuwbouwprojecten kennen een steeds groter succes in de markt van de studentenwoningen. Logisch, want er worden steeds strengere normen opgelegd en het is voor studenten nu eenmaal aangenamer vertoeven in een modern kot.

De studentenwoningen in Campus Kliniek zijn allemaal verhuurd en dat is medeze dankzij de centrale ligging in de Leuvense binnenstand. Campus Kliniek ligt op wandel- en fietsafstand van de grootste campussen en faculteiten.

De Campus zelf ligt op 210 meter van de Leuvense Bib, op 250 meter van Galeria Inno, op 350 meter van de AD Delhaize en in de onmiddellijke nabijheid van banken (BNP Paribas) en uitgaansmogelijkheden.

Campus Kliniek is gesitueerd in de Augustijnenstraat, 3000 Leuven

Over Realis

afbeelding
REALIS biedt zijn investeerders all-in formules voor residentieel vastgoed, zonder kleine lettertjes, maar eenvoudige concepten én hoge rendementen. REALIS roeide met dit concept bewust in tegen de stroom. REALIS screent alle projecten uitgebreid op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten, en hanteert daarbij werkelijk de meest strenge en denkbare normen. Realis Immo NV, Scheldestraat 9, 2000 Antwerpen

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -