Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Moderne erkende assistentiewoningen in Sint-Genesius-Rode

Een waardevolle investering voor de toekomst

  • Hoog aantoonbaar nettorendement
  • Aankoop in volle eigendom
  • Verhuur en beheer door de professionele zorgpartner Assist

Als eigenaar geniet je van enkele fiscale voordelen zoals bijvoorbeeld een verlaagd btw-tarief van 12% op de constructie.


Prachtige ligging van een uniek woonproject

In de prachtige gemeente Sint-Genesius-Rode bevindt zich het prachtig modern woonproject Residentie Arthur dat maar liefst 52 erkende assistentiewoningen telt. Vooral de prachtige ligging van de residentie, in de groene verkeersvrije omgeving en op slechts enkele minuten afstand van het centrum van zowel Alsemberg en Sint-Genesius-Rode. De gemeente Sint-Genesius-Rode maakt deel uit van het heuvelachtige gebied tussen de Zenne en de Zoniën. De prachtige natuurlijke omgeving zorgt voor rust, ideaal dus voor iedereen die een relaxt leven nastreeft. Ondanks de groene ligging bevindt het project zich op een zeer centrale ligging.

Investering voor de toekomst

Wie ervoor kiest om te investeren in Residentie Arthur, kiest automatisch voor een investering voor de toekomst. Eerst en vooral is er het feit dat vastgoed tastbaar en zeker is, zowel op korte en lange termijn. Als eigenaar kunt u er ook altijd voor kiezen om de assistentiewoning te verhuren of u kunt er later ook gewoon zelf uw intrek in nemen. Investeren in Residentie Arthur staat gelijk aan investeren in vastgoed met een rendement, maandelijkse huurinkomsten en natuurlijk een latere meerwaarde na verkoop.

Over de projectontwikkelaar

REALIS biedt zijn investeerders all-in formules voor residentieel vastgoed, zonder kleine lettertjes, maar eenvoudige concepten én hoge rendementen. REALIS roeide met dit concept bewust in tegen de stroom. REALIS screent alle projecten uitgebreid op locatie, meerwaarde, rendement, prijs-kwaliteitsverhouding & kwaliteitsaspecten, en hanteert daarbij werkelijk de meest strenge en denkbare normen.

Realis Immo NV, Scheldestraat 9, 2000 AntwerpenJa, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Realis zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld


Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.