Krijg een deel van de verhuuropbrengst...

Volg de reservaties op vanuit uw zetel en ontvang een deel van de huuropbrengst.

 • Luxueuze appartementen en studio's

  In dit project is er voor elk wat wils

 • Geen zorgen over verhuurbeslommeringen

  Alles wordt voor u als investeerder geregeld door Holiday Suites

 • Ontvang 90% van de winst

  Volg niet alleen de reservaties vanuit uw zetel, maar ontvang ook nog eens 90% van de winst

 • Schenk tot €400.000 gratis

  Schenk per ouder per kind €100.000 belastingvrij

 • Investering met scherpe prijzen

  Erg leuk is dat u bij dit project al een studio kunt aankopen vanaf €200.000

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  onbekend

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Vence (FR)

 • afbeelding Budget:

  vanaf 200 000 EUR

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

God in Frankrijk

De Côte d’Azur is voor heel veel mensen de ideale uitvalsbasis om er te genieten van een deugddoende vakantie. Zo was de omgeving waar Les Jardins d’Azur zich bevindt de gedroomde vakantieplek van Picasso, Matisse en James Bond.

Ideale ligging

Les Jardins d’Azur is gelegen op enkele minuten wandelen van het zeer typische stadje St-Paul de Vence en op slechts 25 minuten rijden van de luchthaven van Nice. Je komt er terecht in een echt paradijs.

Als tweede verblijf of als belegging

Wanneer je ervoor kiest om te investeren in één van de appartementen van dit project, dan kan je ervoor kiezen om het appartement te gebruiken als tweede verblijf of als belegging. Wanneer je ervoor kiest om het appartement te gebruiken als tweede verblijf, dan kan de btw recupereren en blijven de huurinkomsten onbelast. Ook kan een koppel met 2 kinderen tot 400.000 euro schenken zonder hierop extra schenkingsrechten te hoeven betalen.

Wanneer je ervoor kiest om het appartement te gebruiken als belegging, dan kan je gebruik maken van de all-in verhuur en de uitstekende beheerservice van Holiday Suites. Ook recupereer je de volledige btw en blijven de huurinkomsten in de meeste gevallen gewoon onbelast.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Uw unieke kans op een buitenverblijf aan de Franse Côte d'Azur

In Les Jardins d’Azur leef je als god in Frankrijk. Dankzij een ideale locatie (op slechts 25 minuten rijden van de luchthaven van Nice), een prachtig uitzicht over de vallei en de potentiële huurinkomsten is Les Jardins d’Azur de ideale combinatie tussen belegging en eigen genot!

Over Twin Promotion

afbeelding
Sinds 1975 speelt Twin Promotion handig in op de vraag naar tweede verblijven aan de Belgische kust. Na een grondige studie, een goede aanpak en een correcte opvolging is Twin Promotion ongeveer 40 jaar later uitgegroeid tot een grote groep die zich een expert mag noemen in het beheren en opzetten van vastgoedprojecten. De vastgoedprojecten van Twin Promotion verspreiden bevinden zich niet alleen in België, maar ook in andere landen zoals Luxemburg, Spanje, Frankrijk, Hongarije, Bulgarije en zelfs de Verenigde Staten. Twin Promotion - Kortrijksesteenweg 1041, 9051 Gent

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -