Minder werk dan studentenkoten. Meer rendement dan appartementen.

Elk jaar de administratie van 10-tallen studenten bijhouden? Of telkens verrast worden door dure syndic kosten?
Niet bij Center Parcs…

Update februari 2019: laatste 20 cottages beschikbaar!

 • 15 jaar huurgarantie

  Center Parcs is uw enige huurder voor minstens 15 jaar, Dus geen gedoe met wanbetalers, elk jaar nieuwe huurders zoeken, …

 • U koopt ook de grond

  Erfpacht? Geen sprake van!

 • Investeer bij een sterk merk

  94% van de gasten komt zeker terug op vakantie bij Center Parcs

 • Vanaf €217.000 excl. BTW

  Een volledig gerenoveerde cottage met inloopdouche, flatscreen tv, nieuw meubilair én terras met luxueus tuinbeubilair inbegrepen. Investeer al vanaf €40.000 eigen inbreng!

 • Geen kosten behalve de zeer lage onroerende voorheffing

  Alle kosten qua onderhoud, reparaties, elektriciteit én verzekering zijn ten laste van Center Parcs

 • Renovatie na 10 jaar

  Na 10 jaar gebeurt een grondige renovatie van uw cottage en dit op kosten van Center Parcs

afbeelding
 • afbeelding Geschat rendement:

  5%

 • afbeelding Verhuurservice:

  Aanwezig

 • afbeelding Locatie:

  Zandvoort (NL)

 • afbeelding Budget:

  vanaf 217 000 EUR

 • afbeelding Oppervlakte:

  Verschillende opties tussen 50m² en 199m²

 • afbeelding Slaapkamer:

  2

 • afbeelding BTW:

  21%

Uitgebreide informatie

Maak uw spaargeld opnieuw rendabel

Bent u als investeerder op zoek naar een interessante en vooral veilige en zorgeloze opportuniteit? Dan is dit vastgoedproject zeker en vast iets voor u. Op verschillende locaties in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk geeft Center Parcs u de mogelijkheid om te investeren in één van de recent vernieuwde cottages. Alle recreatiewoningen worden inclusief grond verkocht, waardoor er geen extra huurkosten betaald moeten worden. Daarnaast zijn alle cottages uitgerust met een inloopdouche, flatscreen tv, nieuw meubilair én terras met luxueus tuinmeubilair.

Geen zorgen als eigenaar

Wanneer u als investeerder besluit om een vakantiewoning te kopen met het doel deze te verhuren, dan besluit u om te investeren in een zorgeloze investering. Dit betekent dat u zich als eigenaar geen zorgen hoeft te maken over de leegstand van de woning, geen last hebt van onaangename huurders en zekerheid hebt met het lange contract van 15 jaar met de garantie van de partij die Center Parcs is. Dit in combinatie met de ligging van de vakantiewoningen – A locaties nabij toeristische trekpleisters – maakt van dit type investering een echte buitenkans.

Vastgoedproject met gegarandeerd rendement

Als investeerder geeft Center Parcs u de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende formules. De eerste optie is de formule waarbij u als eigenaar van de recreatiewoning geniet van een vast rendement van 5%. Omgerekend betekent dit dat u jaarlijks €10.000 huuropbrengsten ontvangt bij de aankoop van een cottage van €200.000. De tweede mogelijkheid is de variabele formule met een opbrengst van 3% en erbovenop is er een percentage van de totale huuromzet inbegrepen.

Officiële huurgarantie

CenterParcs Europe geeft zijn investeerders een officiële huurgarantie af. Dit betekent dat u uw huur stipt elk kwartaal ontvangt. Zo kunt u uw rendement en inkomsten alvast inplannen voor de komende 15 jaar.

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding


Toplocatie aan het strand én vlakbij het bruisende Amsterdam

De drie belangrijkste parameters voor een succesvolle vastgoedinvestering? Locatie, locatie en locatie.

Center Parcs Park Zandvoort is uniek gelegen vlakbij het Noordzeestrand. Bovendien staat u in 30 minuten met de sprinter in het centrum van Amsterdam.

Op het domein zelf worden alle parkvoorzieningen, zoals de Aqua Mundo, restaurants, het overdekte parkcentrum de Market Dome, de speeltuinen, de Beach Factory en het strandhotel volledig gemoderniseerd in 2018.

Over Center Parcs Vastgoed

afbeelding
Pierre & Vacances - Center Parcs Groep is Europees marktleider in de exploitatie van vakantiewoningen. De uitstekend uitgeruste vakantiehuisjes zijn enorm populair bij mensen die er graag eens een weekendje tussenuit willen. Center Parcs Vastgoed geeft u als investeerder de mogelijkheid om te investeren in één van de cottages: een duurzame investering in een sterk merk met een vaste of variabele opbrengst. De Center Parcs Groep stelt 12.000 medewerkers te werk en bedient bijna 8 miljoen klanten.

Ja, ik wil meer informatie over dit project


is een project van Expert Group bvba gevestigd te Dumolinlaan 6C te 8500 Kortrijk

Alle investeringsprojecten - Privacy Policy - Cookie Policy - Disclaimer - Contact - Samenwerken -