Toon mij alle kwalitatieve opportuniteiten voor investeringen in:

Koop een Center Parcs Cottage en krijg 5% rendement gedurende 15 jaar

Geen gedoe met studenten, géén dure syndic kosten. Wel 1 betrouwbare huurder én 15 jaar lang 5% rendement. Gegarandeerd.

  • 15 jaar huurgarantie aan 5% rendement
  • Slechts 2% registratiekosten
  • Renovatie altijd inbegrepen
  • Groupe Pierre & Vacances is uw enige huurder

Investeer in een cottage in een van de volledig vernieuwde Center Parcs vakantieparken - tegen een rendement dat ongezien is op de Belgische markt. Alle kosten qua onderhoud, reparaties, elektriciteit én zelfs de verzekering zijn ten laste van Center Parcs.


Maak uw spaargeld opnieuw rendabel

Bent u als investeerder op zoek naar een interessante en vooral veilige en zorgeloze opportuniteit? Dan is dit vastgoedproject zeker en vast iets voor u. Op verschillende locaties in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk geeft Center Parcs u de mogelijkheid om te investeren in één van de recent vernieuwde cottages. Alle recreatiewoningen worden inclusief grond verkocht, waardoor er geen extra huurkosten betaald moeten worden. Daarnaast zijn alle cottages uitgerust met een inloopdouche, flatscreen tv, nieuw meubilair én terras met luxueus tuinmeubilair.

Geen zorgen als eigenaar

Wanneer u als investeerder besluit om een vakantiewoning te kopen met het doel deze te verhuren, dan besluit u om te investeren in een zorgeloze investering. Dit betekent dat u zich als eigenaar geen zorgen hoeft te maken over de leegstand van de woning, geen last hebt van onaangename huurders en zekerheid hebt met het lange contract van 15 jaar met de garantie van de partij die Center Parcs is. Dit in combinatie met de ligging van de vakantiewoningen – A locaties nabij toeristische trekpleisters – maakt van dit type investering een echte buitenkans.

Vastgoedproject met gegarandeerd rendement

Als investeerder geeft Center Parcs u de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende formules. De eerste optie is de formule waarbij u als eigenaar van de recreatiewoning geniet van een vast rendement van 5%. Omgerekend betekent dit dat u jaarlijks €10.000 huuropbrengsten ontvangt bij de aankoop van een cottage van €200.000. De tweede mogelijkheid is de variabele formule met een opbrengst van 3% en erbovenop is er een percentage van de totale huuromzet inbegrepen.

Officiële huurgarantie

CenterParcs Europe geeft zijn investeerders een officiële huurgarantie af. Dit betekent dat u uw huur stipt elk kwartaal ontvangt. Zo kunt u uw rendement en inkomsten alvast inplannen voor de komende 15 jaar.

Over de projectontwikkelaar

Pierre & Vacances - Center Parcs Groep is Europees marktleider in de exploitatie van vakantiewoningen. De uitstekend uitgeruste vakantiehuisjes zijn enorm populair bij mensen die er graag eens een weekendje tussenuit willen. Center Parcs Vastgoed geeft u als investeerder de mogelijkheid om te investeren in één van de cottages: een duurzame investering in een sterk merk met een vaste of variabele opbrengst. De Center Parcs Groep stelt 12.000 medewerkers te werk en bedient bijna 8 miljoen klanten.Ja, ik wil een brochure of meer info over dit project:

Enkel volledige en correct ingevulde formulieren worden behandeld. Iemand van Center Parcs Vastgoed zal (telefonisch) contact opnemen om u een brochure door te sturen of om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

Uw voornaam:*

Uw familienaam:*

Uw emailadres:*

Uw telefoonnummer:*

* Verplicht veld

Uw straat + huisnummer:*

Uw postcode:*

Uw stad:*Track.be respecteert uw Privacy. Uw persoonlijke informatie wordt NOOIT doorverkocht aan derden. Track.be verwerkt deze gegevens niet, ze worden rechtstreeks doorgezonden naar de ontwikkelaar in kwestie.